Categorii Știri

George Michael a murit. Cauza morții: posibilă insuficiență cardiacă

George Michael a murit împăcat la vârsta de 53 de ani, anunță Dailymail. Anunțul a fost făcut în noaptea de 26 decembrie de managerul său. Cauza morții sale înca nu este clară, se bănuiește insuficiența cardiacă. Cântărețul a murit în casa sa, scrie BBC.

Cauza morții lui George Michael – De ce a murit artistul

UPDATE, ora 12:07 – Fostul manager al lui George Michael a declarat ca o posibilă cauză a morții ar fi insuficiența cardiacă. Presa scrie însă că este posibil să fie și de complicații produse de HIV.

Fanii se întreabă pe rețelele de socializare de ce a murit George, însă probabil răspunsul exact îl vom afla târziu. Familia artistului a cerut multă discreție în acest caz. În presă apar zeci de supoziții. O parte a presei scrie ca insuficiența cardiacă ar fi una dintre cauze, iar alte publicații scriu că HIV-ul ar fi o cauză majoră. Dispariția artistului a șocat întreaga lume.

Știrea inițială

George Michael a murit pe 25 decembrie. Ambulanța a fost chemată de urgentă la casa artistului în localitatea Goring în jurul orei 13:42. Poliţia spune că nu există circumstanţe care să indice o infracţiune.

Într-un comunicat de presă, agentul cântărețului a anunțat: „Cu mare tristețe vă confirmăm faptul că mult iubitul fiu, frate și prieten George a murit în liniște, în casa sa, în perioada Crăciunului. Familia face apel la decență în aceste momente dificile. Nu vor mai exista alte comentarii”.

Cine a fost George Michael?

George Michael s-a născut la Londra în 1963 pe 25 iunie. A cântat în trupa Wham, atunci a și devenit popular.

Cântarețul a murit după o lungă și grea suferință.

Una din cele mai cunoscute piese ale sale a fost Careless Whisper.

Georgios Kyriacos Panayiotou, cunoscut mai bine drept George Michael, s-a născut pe 25 iunie 1963. Deși a ajuns cunoscut în întreaga lume că fiind jumătatea duo-ului Wham, George Michael și-a asigurat faimă odată cu apariția primului său album solo-`Faith`, lansat în 1987. Discul s-a vândut până în prezent în peste 20 milioane de copii în întreagă lume.

Știri pe același subiect

Cauza morții

GAFĂ Actrița Sarah Michelle a crezut ca a murit Boy George, nu George Michael

Biografie George Michael, artistul a murit

Elton John îl omagiază pe George Michael: „Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional”

George Michael, artistul cu o voce de patru octave, star de prim rang al muzicii pop, dar cu o carieră marcată de excese

UPDATE: George Michael a murit

George Michael și-a ascuns viața sexuală. A murit la 53 de ani

Top piese George Michael. Cântărețul a murit în ziua de Crăciun

George Michael a murit la 53 de ani în casa sa, artistul a suferit mult

Primarul Londrei: George Michael un talent incredibil care a bucurat milioane de oameni

Acest articol a fost actualizat la: 2016-12-26T12:12:44+02:00 12:12

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More