Connect with us
Ghiță Mureșan, dezvăluiri ULUITOARE despre Simona Halep: „Este de departe cea mai...”

Știri

Ghiță Mureșan, dezvăluiri ULUITOARE despre Simona Halep: „Este de departe cea mai…”

La câteva zile după ce Simona Halep a reușit să cucerească primul titlu de Grand Slam, Ghiță Mureșan face niște mărturisiri uluitoare despre sportivă.

Fostul baschetbalist care a cunoscut succesul în America și a jucat și în filme a dezvăluit ce cred americanii despre sportiva din România.

„În America, toată lumea ştie de Simona Halep. Ghiţă Mureşan nu prea mai există. Am nişte prieteni, vecini, americani, nu au nimic în comun cu România, dar o respectă şi o iubesc pe Simona ca pe copilul lor.

Merg la toate turneele mari, peste tot în lume se duc după ea. În America are cei mai mulţi fani. Este, de departe, cea mai cunoscută româncă acolo, peste mine, Hagi sau Nadia” , a spus Ghita Muresan, potrivit curentul.info.

Te-ar putea interesa și: Radu Banciu, noi critici pentru Simona Halep: „Singurul atu al acestei fete este…

Radu Banciu este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai Simonei Halep, iar jurnalistul nu a menajat-o pe Simona nici după câștigarea primului Grand Slam din carieră.

Citește și: Cine este tânărul care a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep, pe Arena Națională

În emisiunea sa de luni seara, el a justificat de ce nu este fanul tenismenei și a vorbit despre jocul acesteia.

„Pentru mine, sportul nu este ceva ieșit din comun. Misiunea mea nu este să glorific sportul, mai mult decât ar merita-o, mai ales în secolul în care acesta s-a prăbușit din punct de vedere moral și nici de a-mi face idoli aproape de vatră.

De ce l-aș fi iubit pe Alexandru Jula mai mult decât pe Michael Jackson? De ce trebuie să îmi placă mai mult Compactul lui Paul Ciuci, decât Pink Floyd?

Citește și: Simona Halep, față în față cu zeci de mii de fani! Regina de la Roland Garros a sosit la Arena Națională

Tot așa consider că nu trebuie să fiu mai îndrăgostit de Simona Halep decât de Alizee Cornee sau Eugenie Bouchard sau decât de Laura Zigmund sau Andrea Petkovic.

Nu înseamnă că dacă Halep este româncă, eu trebuie să înnebunesc pentru asta. Singurul atu al acestei fete este că pentru noi este româncă. Dacă era născută în Belgia, atunci nimeni din această țară nu vorbea despre ea pentru că nu a ieșit cu nimic în evidență.

Roland Garros l-au câștigat și altele, de exemplu chinezoaica Na Li, care n-a rămas în istorie, nici măcar în China. Marion Bartoli a câștigat Wimbledon, dar francezii nu se legitimează cu ea pe stradă. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top