Connect with us
De ce s-a retras Simona Halep din turneul de la Doha

Știri

Halep a pierdut meciul cu Svitolina de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina de la Turneul Campioanelor.Acesta este al doilea meci pentru Simona, de la turneul Campioanelor. Calificarea în seminfinale se decide la ultimul meci, scrie HUFF.RO

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina, de la Turneul Campioanelor

Întâlnirea cu Elina Svitolina nu a fost grozavă pentru românca noastră. Simona a pierdut cu 5-7, 3-6 și trebuie să câștige meciul cu Pliskova pentru a se califica mai departe. Halpe a comis multe erori neforțate și nu a fost în forma cea mai bună, în timp ce Svitolina a fost mult mai puternică și a reușit să o învingă.

Svitolina este acum prima care s-a calificat în semnificalele turneului Campioanelor. Simona nu a pierdut șansele de a se califica, însă îi va fi mai dificil.

Meciul dintre Halep și Pliskova va avea loc vineri, la o oră ce va anunțată ulterior de organizatori. Elina Svitolina a învins-o și pe Pliskova în acest turneu, cu scorul de 7-6, 6-4. În al doilea meci Pliskova o întâlnește pe Bianca Andreescu, astăzi în jurul orei 14:30, ora României.

Deși a pierdut meciul de astăzi, partea bună este că Simona se află într-o stare fizică bună. Simona a avut o disponibilitate la efort extraordinară. Problemele avute la piciorul drept nu au mai apărut, deși accidentarea părea să dea semne de recidivă la meciul cu Bianca Andreescu, când Halep a cerut time-out medical înaintea startului setului decisiv.

Meciul care va avea loc vineri este a 11 a întâlnire între Simona Halep și Karolina Pliskova, iar Simona conduce  scorul la meciurile directe cu 7-3.

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Gigi Becali în luna de miere

Citește și: Horoscopul lui Cupidon pentru toate zodiile. Ce te asteapta in ultima luna de toamna

Citește și: Povestea tristă a fetiţei din Piatra Neamţ care și-a așteptat părinţii toată noaptea, într-o scară de bloc

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top