Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu. Previziunile astrologului Oana Hanganu pentru toate zodiile.

Știri

Horoscop lunar MARTIE 2017 Oana Hanganu

În luna martie, astrele ne cer să reunţăm la parteneriate în care nu suntem cu adevărat respectaţi şi apreciaţi. Relaţiile de iubire sunt vizate în mod special de astre, odată cu intrarea planetei Venus în „mers retrograd”.

Citește horoscopul pentru fiecare zodie la finalul articolului!

Luna martie este plină de surprize pentru toate zodiile. Evenimentele se petrec cu repeziciune, oamenii se răzgândesc peste noapte, nimic nu mai pare sigur şi timpul nu are răbdare.

Marte, „planeta Acţiunii” şi Uranus, „planeta Schimbărilor neaşteptate, drastice, revoluţionare” se află în zodia Berbec şi „pun gaz pe foc”, hotărâte, parcă, să schimbe lumea.

O astfel de combinaţie astrală îi afectează în special pe cei născuţi în zodii de Foc, astfel că primele 10 zile din martie vor fi cu adevărat solicitante pentru nativii Berbec, pentru Lei şi Săgetători.

Din 10 martie, Marte se mută în zodia Taur, iar persoanele născute în această zodie vor trece prin situaţii în care viteza de reacţie şi adaptarea la nou le vor fi puse la încercare. Scorpionii se vor simţi copleşiţi de tot felul de probleme, multe dintre acestea fiind, de fapt, probleme ale celor din jur şi pe care ei vor dori să le rezolve.

Dar până atunci, în ziua de 4 martie, Venus, planeta iubirii, va intra în „mişcare retrogradă” şi le va infulenţa mai ales pe Balanțe, pe care le „patronează”.

În zodia Balanţei se află, până în octombrie, Jupiter, aflat, acum, tot în „mişcare retrogradă”. Împreună, Jupiter şi Venus ne îndeamnă pe toţi să ne evaluăm relaţiile şi să renunţăm la parteneriate în care nu suntem apreciaţi, iubiţi sau respectaţi. Sub puterea lui Jupiter, „evaluările” vor fi făcute cu obiectivitate şi fiecare dintre noi va pretinde de la la parteneri să fie tratat „corect”.

Obiectivitatea va fi însoţită şi de spririt critic mai ales în preajma zilei de 12 martie, când Luna Plină se va produce în zodia Fecioarei şi vom fi mai pretenţioşi, mai greu de mulţumit, dar şi mai realişti, muncitori şi punctuali.

Nativii Fecioară, Săgetători, Gemeni şi Peşti vor fi vizaţi în mod aparte de această Lună Plină, însoţită şi de un „careu” între planetele Mercur (aflată în Peşti) şi Saturn (aflată în Săgetător).

Şi tot atunci va avea loc şi o eclipsă de Soare, iar întreaga „combinaţie” ne va încetini demersurile sau ne va impune timpi de aşteptare neprevăzuţi iniţial atunci când am discutat cu cei implicaţi, despre proiectele noastre.

Această aşteptare suplimentară va provoca tensiuni, amplificate de „conjuncţia” care se va produce în aceeaşi zi, între Mercur, planeta Comunicării şi Saturn. Pe de o parte, Mercur ne cere să spunem tot ce gândim, dar Saturn ne cere şi responsabilitate.

Acelaşi Saturn ne cere să ne controlăm emoţiile şi, în iubire, să nu ne exprimăm sentimentele decât după ce suntem siguri de profunzimea lor. „Careul” care se formează între Saturn şi Soare în data de 17 martie accentuează nevoia de maturitate şi responsabilitate în orice fel de parteneriate.

Şi toată această „combinaţie” este urmată, la 20 martie, de intrarea Soarelui în zodia Berbec şi de „conjuncţia” care se formează între Soare şi planeta Iubirii, Venus. Într-un astfel de climat astral, nu puţini vor fi cei care se vor retrage din relaţii de iubire sau vor pune, la nesfârşit, în balanţă, două parteneriate, din dorinţa de a face o alegere cât mai bună.

Pentru foarte multe persoane, echinocţiul din 20 martie va însemna un punct de cotitură în viaţa lor, un moment de „reinventare” sau de „renaştere”, pentru că alegerile făcute în preajma acestei zile vor determina o schimbare a vieţii.

În 23 martie se va produce un „careu” între Mercur şi Pluto, iar în 24 martie, acelaşi Mercur va fi „în opoziţie” cu Jupiter. Deşi tensionate, cele două aspecte ne vor ajuta să ne susţinem, cu mult curaj şi mai ales cu argumente, punctele de vedere. Puternic vizaţi de aceste tranzite vor fi Capricornii şi Racii.

Tensiuni va aduce şi conjuncţia dintre Mercur şi Uranus care se va produce în 26 martie şi va da peste cap înţelegeri ce păreau „bătute în cuie”, va încetini ritmul unor negocieri sau va creiona un climat în care conflicte de tot felul pot izbucni cu rapiditate.

Luna Nouă care se va produce în zodia Berbec în data de 28 martie va amplifica tensiunile, dar trigonul dintre Jupiter şi Saturn (29 martie) şi mutarea planetei Mercur în zodia Taur (31 martie) vor mai calma atmosfera şi ne vor ajuta să acţionăm doar după ce vom fi calculat, cu atenţie, fiecare pas.

Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie, în luna martie

BERBEC– Primele 10 zile din lună sunt cu adevărat „pline” pentru dvs. Aveţi multe de făcut, multe de rezolvat şi… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA BERBEC

TAUR– Începeţi luna martie cu puternica susţinere a astrelor dar şi a prietenilor: conjuncţia dintre Soare şi Neptun din data de 2 martie vă… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA TAUR

GEMENI– Succesul dvs depinde, în această lună, de talentul cu care reuşiţi să păstraţi echilibrul între dorinţa dvs de a… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA GEMENI

RAC– Luna martie vă aduce evenimente-surpriză în plan profesional, multe dintre ele fiind provocate chiar… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA RAC

LEU– Martie este o lună foarte solicitantă pentru Lei. Pe de o parte, Uranus şi Marte din zodia Berbec îndreaptă atenţia… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA LEU

FECIOARĂ– În martie, Luna Plină se formează chiar în zodia dvs. Astfel, ziua de 12 martie este una deosebit de… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA FECIOARĂ

BALANȚĂ– Şi în martie, Jupiter este de partea dvs. Prezenţa „Marelui Benefic” în zodia dvs este de… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA BALANȚĂ

SCORPION– În primele 3 săptămâni din martie, Scorpionii au parte de… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA SCORPION

SĂGETĂTOR– Până la sfârşitul anului, planeta Saturn se află în zodia dvs şi vă ajută să căpătaţi mai multă… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA SĂGETĂTOR

CAPRICORN– În martie, Capricornii comunică excelent, reuşind să păstreze echilibrul între… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA CAPRICORN

VĂRSĂTOR– Până în 20 martie, „casa Banilor” din astrograma dvs se bucură de susţinerea… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA VĂRSĂTOR

PEȘTI– Peştii încep luna martie „cu dreptul” pentru că prima săptămână este marcată de… CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET PENTRU ZODIA PEȘTI

1 Comment

1 Comment

  1. tara

    2017-03-01T11:14:12+02:00 at 11:14

    Super horoscop!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top