Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2018. Luna Albastră, cel mai important eveniment.

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Află care sunt zodiile favorizate de astre la început de an!

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Anul 2018 va începe cu o Lună Plină în zodia Rac, un semn al familiei, tradiției și generozității, urmată de revenirea planetei Uranus la mersul direct,în data de 2 ianuarie, în zodia Berbec.

Uranus este planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate și va rămâne în Berbec până în luna mai 2018, motivându-ne  să luăm deciziile necesare și să le punem în aplicare.

În ziua de miercuri, 3 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, va forma un armonios aspect de sextil cu planeta Neptun aflată în zodia Pești, aducând romantism în relații și încurajându-i pe cei singuri să viseze la iubirea ideală.

Joi, 4 ianuarie,  Luna se va afla în zodia Leu și va amplifica dorința noastră de succes și de a fi în centrul atenției, iar vineri, Luna va ajunge în semnul Fecioarei și ne va cere să fim punctuali, realiști și atenți la detalii.

Sâmbătă, 6  ianuarie, Luna și planeta Pluton ne vor cere să dăm dovadă de maturitate și responsabilitate în orice demers, iar duminică, Luna se va muta în Balanță și va aduce armonie și echilibru în relații.

Află cum va fi prima săptămână din an pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2018. Află care sunt zodiile favorizate de astre și vezi dacă zodia ta se numără printre ele!

Berbecii care vor să se mute sau să investească într-o casă primesc ajutor financiar din partea familiei…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii au multe invitații de onorat chiar și după Revelion. Din acest motiv, nu vor sta prea mult pe-acasă…Citește horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii primesc bani sau confirmarea oficială a aprecierii de care se bucură în domeniul lor de activitate…Citește horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii  trebuie să își restabilească prioritățile și să fructifice la maximum oportunitățile profesionale care apar…Citește horoscopul complet pentru Rac!

Leii trebuie să onoreze o invitație sau să plece într-o călătorie în interes profesional deși ar prefera să stea acasă…Citește horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele depășesc situații ce par fără ieșire, ajutate de persoane la care nici nu s-ar fi gândit să apeleze…Citește horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele primesc propuneri de colaborare care le iau prin surprindere, dar le cer răspuns rapid…Citește horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii obțin tot ce vor. Marte, planeta Acțiunii și Jupiter, planeta Norocului, acționează în favoarea lor…Citește horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii sunt receptivi la nou și nestatornici în iubire. În carieră, creativitatea poate fi marele lor atu…Citește horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii spun exact ce gândesc și ce vor, chiar cu riscul de a-i  surprinde sau de a-i deranja pe cei din jur…Citește horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii nemultumiți de locul de muncă sau de statutul lor profesional iau în calcul schimbări drastice…Citește horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii au parte de surprize plăcute în plan financiar. În iubire, cei singuri au șanse mari să-și găsească jumătatea…Citește horoscopul complet pentru Pești!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top