Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - PEȘTI

Știri

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 27 noiembrie-3 decembrie 2017: Pești – Oana Hanganu. Peștii refac un proiect la care a lucrat un coleg dar, despre bani, nimeni nu suflă o vorbă. Nativii singuri au parte de admiratori și chiar de o idilă la serviciu.

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie 2017 pentru zodia Pești anunță o idilă la serviciu sau schimbări pozitive în carieră, dar și vești bune legate de casă și familie.

Cariera va rămâne și în această perioadă, o prioritate pentru Pești, iar intrarea planetei Venus în zodia Săgetător, în data de 1 decembrie, le va spori șansele de succes.

În plus, pentru unii nativi, Venus în Săgetător poate însemna și mai multă apreciere la serviciu, dar și o posibilă poveste de dragoste cu un coleg sau cu o persoană cu autoritate, care va le deveni mentor și protector.

Din 1 decembrie, în casa Carierei din astrograma Peștilor se vor afla: Soarele, Venus, Mercur și Saturn,”combinație astrală” de care nativii ar trebui să profite la maximum.

Din 3 decembrie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și, până în 23 decembrie, va aduce tot felul de încurcături sau probleme.

De exemplu, unii nativi vor afla că job-ul pe care l-au obținut este „valabil” de la o altă dată decât cea anunțată la interviul de angajare sau că programul de lucru s-a modificat fără ca ei să fie anunțați în prealabil.

Sau, la actualul loc de muncă, nativilor Pești li se va cere să refacă un proiect la care a lucrat un coleg, fără ca șefii să aducă în discuție aspectul financiar sau promisiunile acestor să fie foarte „diluate” și uitate peste nu mult timp.

Mercur retrograd poate aduce, însă, și oferte foarte bune de la un fost angajator sau recompense pentru implicarea nativilor în proiecte la care au lucrat în trecut.

Banii nu le vor lipsi dar li se vor scurge printre degete, așa se întâmplă de câțiva ani, din cauza lui Uranus prezent în sectorul financiar din astrograma lor.

Săptămâna se va încheia cu un eveniment astrologic important, care va influența relațiile nativilor Pești cu familia lor. Este vorba de Luna Plină din data de 3 decembrie, care va avea loc în zodia Gemeni și în sectorul Casei și al Familiei din astrograma lor.

În jurul datei amintite, Peștii vor avea motive de bucurie pentru că o rudă apropiată va avea o reușită sau pentru că ei vor rezolva o problemă de patrimoniu sau vor reuși să cumpere ceva valoros pentru casă.

Horoscop Saptamanal – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAUR  – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top