Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2017 Oana Hanganu. O zodie are parte de întâlniri karmice

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2017 Oana Hanganu. Urmează 18 luni de mari schimbări pentru zodii.

În săptămâna 8-14 mai se schimbă Axa Destinului! Află cum sunt afectate zodiile

În săptămâna 8-14 mai, se schimbă Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” și toate zodiile vor fi afectate. Mai exact, în 9 mai, Nodul Nord se va fixa în Zodia Leu, iar Nodul Sud se va fixa în zodia Vărsător.

Nodul Nord ne indică menirea  în viață, domeniile în care putemevoluăm,  iar Nodul Sud ne arată „bagajul” cu care venim din viețile anterioare.

Axa Destinului va rămaâne pe segmantul  Leu/Vărsător până în noiembrie 2018, așa că urmează 18 luni de mari schimbări și transformări pentru toate zodiile!

Berbecii vor avea alte priorități: persoana iubită și copiii! Cei singuri vor dori să-și găsească sufletul-pereche. Vezi aici horoscopul complet!

Taurii vor acorda o mai mare atenție familiei și căminului. Mulți Tauri se vor căsători sau se vor muta în casă nouă. Vezi aici horoscopul complet!

Gemenii muncesc prea mult. Din 9 mai, atenția lor trebuie să se îndrepte spre rudele apropiate (frați și surori). Vezi aici horoscopul complet!

Racii vor câștiga bani, dar trebuie să fie mai chibzuiți și mai selectivi atunci când li se cere ajutorul. Vezi aici horoscopul complet!

Leii trebuie să aibă spirit de inițiativă și să nu își piardă interesul și motivația. Șanse vor avea destule! Vezi aici horoscopul complet!

Fecioarele au noroc financiar și succes profesional și se vor dedica acțiunilor caritabile. Vezi aici horoscopul complet!

Balanțele vor intra în „cercuri sociale” și „rețele profesionale” care le vor ajuta să obțină succesul dorit. Vezi aici horoscopul complet!

Scorpionii trebuie să nu rateze oportunitățile profesionale din cauza obligațiilor familiale. Vezi aici horoscopul complet!

Săgetătorii vor călători mult sau își vor găsi adevărata împlinire  în străinătate sau alături de persoane din alte țări. Vezi aici horoscopul complet!

Capricornii pot trece prin evenimente care le purifică destinul. Printre acestea: nașterea unui copil. Vezi aici horoscopul complet!

Vărsătorii au parte de întâlniri karmice. În plan relațional, se pot produce schimbări esențiale. Vezi aici horoscopul complet!

Peștii au succes în plan profesional. În plan personal, trebuie să nu „dezvolte” atașamente! Vezi aici horoscopul complet!

Pentru toate zodiile, săptămâna 8-14 mai este una dintre cele mai importante perioade din acest an.

În 9 mai, Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” se va stabili pe segmentul Leu / Vărsător, proces care a început, de fapt, în 28 aprilie.

Nodul Nord se va muta din zodia Fecioară în Leu și va înlocui accentul pus pe evoluție prin muncă și sacrificiu, cu accentul pus pe evoluție personală prin exprimare de sine și creativitate și prin acțiuni făcutedin inimă” (în astrologie, Leul este asociat inimii).

Deloc întâmplător, schimbarea Axei Destinului este în ajun de Lună Plină în Scorpion, o zodie a emoțiilor intense și a transformării.

Luna Plină în Scorpion din data de 11 mai este un alt eveniment major al acestei săptămâni. Ea ne face să ne dorim schimbarea profundă a situațiilor sau relațiilor și să „tratăm” nu doar simptomele, ci adevărate cauze. Dar, înainte de toate, ne va ajuta să ne schimbăm pe noi înșine.

1 Comment

1 Comment

  1. MIHAI ADRIANA

    2017-05-07T15:58:20+03:00 at 15:58

    Sunt nascuta pe 21 -08 -1955 la ora 08 dimineata si nu am avit parte de nici o soarta in viata mea ,oare exista cineva cu care pot sa reincep o relatie
    / Or. Talmaciu Jud Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top