Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai BALANȚĂ. Balanțele vor intra în „cercuri sociale” și în „rețele profesionale” care le vor ajuta să obțină succesul dorit

Balanțele încep săptămâna cu Luna și Jupiter în zodia lor și cu Venus, planeta care le patronează, în zodia Berbec și în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma lor.

Asta înseamnă că luni și marți pot să înceapă o colaborare, sau, dacă sunt singure, pot întâlni pe cineva care le stârnește interesul.

Mijlocul săptămânii este marcat de influența Lunii Pline care va avea loc în zodia Scorpion, în data de 11 mai.

Luna Plină în Scorpion le va Balanțelor șanse de câștiguri suplimentare din munca proprie.

În același timp, Luna Plină va provoca, pentru Balanțe, o schimbare arelației cu banii„.

Balanțele sunt patronate de Venus și asta înseamn că nu sunt deloc econome, că dau banii pe lucruri frumoase, pe bijuterii si haine modă și că le place luxul și eleganța.

Mai mult, până în iunie, Venus este în  Berbec, iar Venus în Berbec înseamnă tendința de a cheltui impulsiv, de multe ori pe lucruri de care ne plictisim  rapid.

În cazul Balanțelor, tendința aceasta este domolită de Luna Plină din zodia Scorpion. Ea se va forma în „casa Banilor proprii” din astrograma Balanțelor și  le va face mai „strângătoare”.

Balanțele își vor dori siguranță financiară și nu vor mai cumpăra decât lucruri de care chiar au nevoie.

Balanțele care au datorii se vor gândi la surse de venit suplimentar, iar cele care au nevoie de un credit vor căuta, mai întâi, cele mai bune oferte bancare.

Weekend-ul va veni cu Luna în zodia Săgetător, acolo unde se află și planeta Saturn. Această combinație astrală le va face pe Balanțe foarte „casnice”. Ele vor prefera să își petreacă weekend-ul acasă, citind sau navigând pe internet.

Dar cel mai important eveniment al săptămânii este fixarea Axei Destinului pe segmentul Leu/Vărsător,unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în viață, iar Nodul Sud, „bagajul”nostru din viețile anterioare.

Nodul Nord va intra în zodia Leu și va influențacasa Prietenilor și a Rețelelor” din astrograma Balanțelor, iar asta înseamnă că Balanțele își vor face noi prieteni și vor intra în noicercuri socialeși în „rețele profesionalecare le vor înlesni drumul spre succes.

Vor fi favorizate acțiunile și proiectele bazate pe colaborări internaționale și multe Balanțe se vor muta in altă țară, în interes profesional.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top