Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai CAPRICORN

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai CAPRICORN. Capricornii pot trece prin experiențe  care le purifică destinul. Pintre ele: nașterea unui copil

Capricornii încep săptămâna cu vești bune legate de Carieră și de prestigiul de care se bucură în societate. Pot fi premiați pentru activități din trecut sau pot câștiga o competiție.

Luna Plină care se formează în zodia Scorpion în  data de 11 mai poate veni cu o confirmare a aprecierii de care se bucură Capricornii în comunitate. Ei vor fi invitați să facă parte in cluburi sau asociații, să jurizeze competiții sau să ia cuvântul în cadrul unor evenimente.

Dar Luna Plină în Scorpion poate însemna pentru Capricorni și bucuria  de a se revedea cu prieteni dragi.

În plan personal, rămâne de actualitate influența benefică a Soarelui în „casa Iubirii”. Acesteia i se adaugă prezența planetei Iubirii, Venus, în „sectorul Familiei” din astrograma Capricornilor.

Astfel, Capricornii se vor bucura de armonie în relația de cuplu și de o excelentă comunicare în familie.

Capricornii care au copii  vor face acum alegeri importante pentru viitorul celor mici, cum ar fi înscrierea la o anumită grădiniță sau alegerea unei anumite școli. Tot acum, părinții Capricorni vor începe să trateze cu mai mult interes hobby-urile copiilor și le vor încuraja talentul, creativitatea sau înclinația spre un anumit sport.

Iar Capricornii care își doresc copii, se bucură de sprijinul astrelor și de o perioadă favorabilă.

Nașterea unui copil va schimba destinul multor Capricorni  nu doar în perioada imediat următoare, ci până în noiembrie 2018.

Venirea pe lume a unui copil schimbă  întotdeauna viața părinților, dar acum, pentru Capicorni totul va avea o încărcătură karmică.

În 9 mai, Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” se va stabili pe segmentul Leu/Vărsător, unde va rămâne până în noiembrie 2018. Nodul Nord va intra în zodia Leu, iar Nodul Sud, în zodia opusă, Vărsător.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” nostru karmic din viețile anterioare.

Nodul Nord înseamnă pentru Capricorni „activarea” energiei „casei a VIII-a” din astrogramă.

Iar „casa a VIII-a” se referă și la nașterea unui copil. Pentru mulți Capricorni, copiii născuți între 9 mai 2017 și 11 noiembrie 2018 reprezintă un eveniment așteptat de mult timp, dar nu e întâmplător că se petrece abia acum.

În zodia lor, Capricornii îl au acum pe Pluton, cel care vine cu evenimente și experiențe care ne purifică destinul și karma și ne schimbă viața. Iar nașterea unui copil este unul dintre ele.

Pentru alți Capricorni, Nodul Nord în Leu va aduce alte evenimente karmice, cum ar fi despărțirea de oameni, bunuri sau situații de care erau profund atașați.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top