Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai PEȘTI

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai PEȘTI. Peștii vor avea succes în plan profesional. În plan personal, trebuie să nu „dezvolte” atașamente!

Începutul de săptămână vine pentru Pești cu daruri și câștiguri financiare. Poate nu va fi vorba de mari valori, dar, așa cum se spune, „gestul contează”. Probabil va fi vorba de „mici atenții” cu care partenerii Peștilor vor reuși să le aducă, nativilor, zâmbetul pe buze.

Și prietenii din străinătate le vor face Peștilor o surpriză în preajma zilei de 11 mai, când va fi Lună Plină în zodia Scorpion.

Luna Plină în Scorpion va influența așanumitacasă a Străinătățiidin astrograma Peștilor și s-ar putea ca aceștia să fie invitați de prieteni să își petreacă vacanța pe alte meleaguri.

Luna Plină în Scorpion mai poate însemna, pentru Pești, și vești importante legate de un job în altă țară sau de o afacere  de care sunt interesați.

Dacă Peștii nu pleacă la drum în această săptămână, ar putea profita de contextul astral favorabil pentru a obține o viză ori o bursă de studii în străinătate sau pentru a aplica pentru un anumit job.

Șansele Peștilor de a obține jobul dorit, de a se îndrepta spre profesia dorită sau de a-și consolida succesul la locul de muncă actual cresc foarte mult din această săptămână. De ce?,

Pentru că în 9 mai, Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” se va muta pe segmentul  Leu/Vărsător: Nodul Nod va intra în zodia Leu, iar Nodul Sud, în Vărsător.

Această configurație va dura până în noiembrie 2018.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” nostru  karmic din viețile trecute.

Nodul Nord în zodia Leu se va axa pecasa Profesiei și  Sănătățiidin astrograma Peștilor.

Asta înseamnă că viața profesională a Peștilor va trece prin mari schimbări și că nativii vor fi mai atenți cu propria persoană și vor trăi mai sănătos.

De asemenea, mulți nativi Pești vor fi interesați de noutățile din domeniile legate de sănătate (de la medicină, până la terapii complementare, nutriție și sport).

Peștii care activează în domeniile amintite vor avea succese extraordinare, indiferent dacă sunt angajați sau lucrează pe cont propriu.

Succes vor avea și Peștii care lucrează în domenii artistice, în media.

Nodul Nord în Leu le cere nativilor Pești își controleze emoțiile și să nu dezvolteatașamente față de lucruri sau persoane.

Pentru unii nativi, deosebit de importantă va fi viața lor spirituală și compasiunea față de ceilalți.

Pentru toți nativii Pești, importantă va fi  descoperirea și afirmarea unor resurse ascunse până acum (de exemplu un anumit talent).

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top