Connect with us
Horoscop zilnic 13 iunie 2016

Știri

Horoscop zilnic 13 iunie 2016. Va fi testata vointa

Horoscop 13 iunie 2016. Ce au pregatit astrele pentru ziua de 13.06.2016!

Berbecii colaboreaza greu cu persoanele din jur, iar pentru Sagetatori este o zi deosebita in care se vor bucura de o victorie importanta. Citeste previziunile detaliate pentru luni!

Berbec

Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru ca nu ai parte de tovarasi prea deschisi la propunerile tale. Sunt incapatanati, inchisi, nu au chef de discutii si parca te-ai lovi de un zid de raceala si indiferenta la orice tentativa de a te apropia. Daca vezi ca nu ai cu cine discuta, schimba directia dialogului catre altcineva si iesi din acest mediu; alatura-te unor oameni care iti seamana, adica la fel de dornici de activitate, volubili si cooperanti.

Taur

Pentru un vis, merita sa te lupti pana in panzele albe, chiar daca dai piept numai cu opozitii. Poti ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa pornesti la drum, constient ca nu vei fi ajutat de nimeni, ca exista multi care vor incerca sa-ti taie elanul. Daca nu tii cont de toate aceste piedici, vei vedea ca poti realiza orice numai bazandu-te pe propriile forte. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e sa ai si ambitia de a lupta cu piedicile puse intentionat de cei care nu au incredere in sansele tale de reusita. Tu crezi si asta conteaza cel mai mult.

Gemeni

Astepti o aprobare sau un document oficial care sa-ti asigure evolutia spre etapele viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, ci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli cumva. Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare. Nici nu stii cum te trezesti cu vreo sanctiune daca ignori aspectul legal al planurilor incepute, deci nu bajbai pe cai nesigure.

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

TOP 3 Zodii cu cea mai buna intuitie

Rac

Te comporti ca un profesor gata sa tina predici celor care fac greseli, dar uiti ca si tu ai fost ca ei. Fii mai ingaduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar daca ii prinzi cu minciuna, pentru ca fiecare om e supus greselii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat inainte de a-i ataca dur pe diverse cai. Poti oferi o lectie de viata extrem de folositoare, dar fara a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresiva. Nici tu nu le stiai pe toate candva, ci ai invatat de la altii, deci pune-te si in pielea lor un pic.

Leu

Prezenta ta ii intimideaza pe unii incat ii vezi ca se retrag in banca lor si nu mai au curaj sa spuna nimic. E semn de respect, de admiratie, deci ai o oarecare autoritate asupra acestora si te poti folosi de aceasta postura pentru a-ti impune propriile reguli. De frica, sau din respect, le vor accepta, deci acum e momentul tau de succes in fata rivalilor cu care te lupti pentru o pozitie. Detii un avantaj in fata lor si merita sa-l valorifici la maximum pentru a-ti asigura ascensiunea spre un scop pentru care si ceilalti se lupta, dar azi… tu esti favoritul!

Fecioara

Nu ai nicio placere de a lucra alaturi de oameni care nu stiu altceva decat sa puna piedica celor care au ceva de spus. Ai in preajma colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag in alta directie decat cea in care mergi tu, incat e normal sa nu resimti niciun progres in ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar daca faci parte totusi dintr-o echipa, va fi un chin sa lucrezi alaturi de astfel de oameni. Incerci sa-ti reprimi comentariile, ca sa nu inceapa sa spuna ca tu esti Gica Contra, dar daca taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc.

Citeste si celelalte previziuni pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top