Connect with us
Horoscop zilnic 15 iunie 2016. Li se pregateste ceva urat Fecioarelor

Știri

Horoscop zilnic 15 iunie 2016. Li se pregateste ceva urat Fecioarelor

Horoscop 15 iunie 2016. Ce au pregatit astrele pentru ziua de 15.06.2016! Previziuni astrologice detaliate.

Gemenii au azi momentul lor de glorie, in care ar trebui sa se gandeasca doar la persoana lor, in timp ce Balantele ar trebui sa se concentreze maxim astazi.

Berbec

Nu poti sa nu arunci o privire in stanga si-n dreapta si sa observi aspectul fizic al celor din jur, si, prin comparatie cu ei, iti dai seama ca ai unele mici lipsuri. Daca vezi in jur corpuri masculine sculptate sau corpuri feminine superbe, de ce nu le-ai urma exemplul sa faci si tu ceva in directia aceasta?

O cura de slabire, daca e nevoie, un program serios de sport de remodelare corporala ar merge de minune pentru ca macar un vis din acest vis sa se implineasca, dar pentru asta trebuie sa iti iei inima in dinti si sa faci primul pas. Cel mai greu e sa te decizi, restul vine de la sine!

Taur

Nu cu nervi si nici cu ambitie vei depasi situatia in care te afli acum, ci cu enorma toleranta. Cheama-i pe cei dragi alaturi, pentru ca prezenta lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de cate ori vei ridica tonul, partenerul de viata te va trage de maneca.

Daca vii nervos acasa, copiii te vor inconjura cu iubire si distractie si vei uita motivele de suparare de peste zi. Cel mai bun medicament impotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, ca atare lasa toate grijile la usa atunci cand te intorci acasa si primeste leacul lor miraculos!

Horoscop zilnic 15 iunie 2016 – Capricornii au deschideri de drumuri

Gemeni

Nu poti multumi pe toata lumea pentru ca asa e viata: cand unul castiga altul pierde. Azi e momentul tau de glorie si ar trebui sa te gandesti numai la persoana ta. Nu te lasa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemultumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizati de reusita ta.

Si tu ai fost in locul lor altadata, dar iata ca roata s-a invartit si acum tu esti cel care se bucura de victorie. Nu te lasa influentat de zvonurile negative, de barfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci aseaza-te doar pe tine in prim plan. Meriti acest succes!

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

TOP 3 Zodii cu cea mai buna intuitie

Rac

Daca vrei sa ai o zi productiva, fa echipa cu o persoana de sex opus dintr-o zodie activa, care sa-ti dea si tie mai mult chef de munca.

Tu poate esti strategul, cel care ofera solutii practice sau care contribuie perfect cu mana de lucru, dar totusi ai nevoie de cineva alaturi care sa-ti insufle energia si motivatia care, momentan, sunt cam scazute, daca gasesti partenerul potrivit care sa compenseze ceea ce-ti lipseste tie, va fi o zi excelenta, in care veti ajunge, impreuna, la rezultate care sa va multumeasca pe deplin si pe unul si pe altul.

Leu

Lasa-ti mintea sa zboare incotro vrea, pentru ca din aceasta totala libertate se nasc idei stralucite.

Pe de alta parte, trebuie sa deschizi un pic fereastra gandurilor tale si sa lasi sa intre putin aer curat, pentru ca e posibil sa fi acumulat in ultima vreme resentimente, regrete, ganduri negative care acum te fac mai confuz si mai ostil. Lasa lucrurile care nu-ti plac sau nu-ti mai trebuie sa iasa din mintea ta, detaseaza-te de ceea ce nu-ti face bine.

Ai mare nevoie de aceasta purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca sa lasi mintea limpede si libera pentru ganduri mai luminoase.

Fecioara

Ai impresia ca s-a aliat un intreg grup de persoane impotriva ta, care vor neaparat sa te dea la o parte, numai ca ei nu-si dau seama ca nu le merge atat de usor conspiratia.

Esti, cel putin acum, mai puternic decat ei, mai sigur pe tine, cu o mai mare incredere in fortele proprii, ceea ce de obicei nu se intampla, dar probabil ai un as in maneca de care vei profita la momentul oportun pentru a-ti inlatura rivalii. Degeaba fac ei pact de coalizare impotriva ta si zambesc rautacios ca te vor invinge, pentru ca esti, de departe, mai sigur pe pozitie, gata sa lupti pentru drepturile tale.

Citeste si celelalte previziuni pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top