Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Gemeni

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Gemeni

Gemenii au noroc de bani, dar partenerul de viață poate înregistra pierderi sau limitări financiare. Astfel, sumele câștigate de nativi trebuie să echilibreze bugetul familiei.
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă excelentă în plan financiar, dar și posibile schimbări în carieră sau dorința de revenire și relansare a unor proiecte profesionale mai vechi.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Luni, 18 iunie, s-ar putea ca o rudă pe care nu au mai văzut-o de mult timp să le facă o vizită neașteptată sau s-ar putea ca nativii să plece, pe nepregătite, în călătorie pentru a lua parte la un eveniment de familie.
Marți, 20 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va aduce schimbări în cariera Gemenilor sau îi va motiva pe aceștia să revină la proiecte profesionale mai vechi, să le ajusteze și apoi să le relanseze, cu succes.
Miercuri, creativitatea nativilor va fi la cote maxime și joi le-ar putea aduce beneficii în plan financiar. Joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, unde se află, deja, din 12 iunie, planeta Comunicării și afacerilor, Mercur.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Gemeni

Soarele și planeta Mercur vor acționa în tandem în casa Banilor din astrograma Gemenilor, iar efectele nu se vor lăsa așteptate. Dar pentru că în zodia Capricorn și în casa Banilor altora se află Saturn (o planetă a restricțiilor și responsabilității), s-ar putea ca banii câștigați de nativi să acopere eventuale pierderi sau limitări înregistrate în veniturile partenerului de viață.
În ultima parte a săptămânii, Luna se va afla în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Gemenilor, așa că nativii vor avea mult de lucru la serviciu sau vor trebui să se ocupe mai mult de propria sănătate sau de sănătatea cuiva foarte aprpiat.
Ziua de duminică poate veni cu vești importante și rezolvări neașteptate sau cu propuneri interesante pentru nativi.
În plan sentimental, favorabile sunt a doua parte a zilei de miercuri și prima parte a zilei de vineri.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top