Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Fecioară

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Fecioară

Fecioarele își fac noi prieteni și noi planuri de viitor. În relația de cuplu devin mai empatici, mai intuitivi și mai înțelegători. Unii nativi reușesc să se împace cu un fost partener.
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte bună pentru socializare și pentru extinderea cercului de prieteni, pentru noi planuri de viitor și pentru o nouă dinamică a relației de cuplu.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Luni, 18 iunie, va fi o zi excelentă pentru studii, examene și călătorii îndepărtate, iar cea de marți, va aduce o nouă dinamică în relația de cuplu sau în relațiile profesionale.
Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va influența relația de cuplu și relațiile de colaborare, nativii devenind mai empatici, mai intuitivi și mai înțelegători.
Pentru unele Fecioare, Neptun retrograd va favoriza împăcarea cu un fost partener, chiar dacă asta nu va însemna, automat, și reluarea relației. Împăcarea și vindecarea de frustrări, resentimente sau regrete va fi un pas important în vindecarea emoțională a nativilor.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Fecioară

Miercuri, 20 iunie, va fi o zi bună în plan financiar, iar joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, unde se află, deja, din 12 iunie, planeta Comunicării, Mercur.
Soarele și Mercur vor acționa în casa Prietenilor din astrograma Fecioarelor, aducându-le acestora ocazii numeroase de a-și face noi prieteni și de a socializa, dar și de a-și face noi planuri de viitor.
În ceea ce privește planurile de viitor, ar fi bine ca nativii să le discute în primul rând cu persoana iubită, chiar dacă doresc să afle și punctul de vedere al prietenilor apropiați.
Agenda de weekend va fi încărcată, pentru că în casa Comunicării din astrograma Fecioarelor vor acționa, în tandem, Luna și Marele Benefic Jupiter.
O importanță aparte va avea ziua de duminică. Atunci, Fecioarele vor avea de onorat o invitație sau vor pleca într-o călătorie împreună cu copiii și partenerul. Ziua va fi excelentă și pentru vizitarea rudelor sau pentru comunicarea cu un frate sau cu un prieten foarte drag, aflat departe de casă.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top