Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Balanță

Balanțele au succes în carieră, mai ales dacă își valorifică talente sau abilități personale ignorate până acum. În plan sentimental, este posibilă idila cu un vechi prieten.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Balanță anunță succes în carieră, relații foarte bune cu cei din jur și o posibilă idilă cu un prieten sau cu un colaborator foarte apropiat.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Ziua de luni, 18 iunie, le poate aduce Balanțelor succes la un examen sau rezolvarea unei probleme juridice ori administrative cu ajutorul unui prieten.

Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra „în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va influența sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Balanțelor.

În ceea ce privește săntatea, Balanțele vor pune accent pe odihnă, pe evitarea stresului și emoțiilor, pe terapiile complementare și pe schimbarea stilului de viață. În plan profesional, vor avea succes în special din valorificarea unor talente sau abilități personale pe care le-au neglijat până acum sau din transformarea unor proiecte profesionale ori din reluarea unor colaborări.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Balanță

Miercuri, 20 iunie, va fi o zi foarte bună pentru o schimbare de look, iar joi, 21 iunie, va începe o perioadă foarte importantă pentru cariera Balanțelor.

Joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac, unde se află, din 12 iunie, planeta Comunicării și afacerilor, Mercur. Soarele și Mercur vor aduce noi oportunități, noi oferte și contracte, dar și noi modalități de dezvoltare a colaborărilor și proiectelor aflate în derulare.

Ultima parte a săptămânii le va aduce Balanțelor noroc în plan financiar pentru că Luna și Marele Benefic Jupiter vor acționa în casa Banilor din astrograma lor.

Cea mai favorabilă zi, când Balanțele se vor putea afla în centrul atenției, va fi cea de duminică, 24 iunie. Așadar, nativii care iau parte la competiții sau sunt invitați la diferite evenimente, vor avea astrele de partea lor.

În plan sentimental, prezența planetei Iubirii, Venus, în zodia Leu le poate aduce o idilă cu un prieten sau o nouă iubire prin intermediul prietenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top