Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Săgetător

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Săgetător

Săgetătorii au parte de o viață sentimentală plină de pasiune și lipsită de prejudecăți. Amintirile sau secretele de familie pot tulbura, însă, liniștea unora dintre nativi.
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă foarte interesantă, în care nativii se vor bucura de mai multă pasiune în cuplu, iar cei singuri vor avea parte de tot felul de tentații amoroase.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Nici în plan financiar nu ar trebui să aibă motive de nemulțumire: chiar de luni, aspectele astrale favorizează câștigurile financiare și
promovarea la actualul job.
Norocul le va surâde cu adevărat începând de joi, 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Rac și va activa casa Banilor altora din astrograma Săgetătorilor. Aici se află, din 12 iunie, și planeta Mercur, planeta Afacerilor, călătoriilor și comunicării.
Astfel, Săgetătorii vor primi oferte foarte avantajoase, vor avea profit din afacerile în care sunt implicați sau vor găsi finanțările necesare pentru a-și lansa ori dezvolta proiectele profesionale.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Săgetător

Prezența Soarelui în Rac va spori magnetismul Săgetătorilor, iar Mercur îi va ajuta să depășească orice barieră sau tabu în conversații și relații. Astfel, viața sentimentală a nativilor va fi plină de pasiune și lipsită de prejudecăți. Unii nativi vor putea începe o relație la distanță sau vor fi atrași de o persoană din srăinătate.
Dar, înainte de intrarea Soarelui în Rac, un alt eveniment important va marca horoscopul zodiei Săgetător pentru această săptămână. Este vorba de intrarea planetei Neptun în mers retrograd, în ziua de 19 iunie.
Neptun va fi retrograd până în noiembrie și, în tot acest timp, va tulbura apele în familia Săgetătorilor, aducând la lumină secrete sau amintiri care vor avea un impact deosebit asupra nativilor.
Ultima parte a săptămânii va fi potrivită pentru odihnă sau pentru întâlnirea cu persoane din trecut, cum ar fi prietenii din copilărie.
Weekend-ul le va aduce noroc în plan financiar Săgetătorilor care lucrează pe cont propriu sau care au de recuperat bani pentru activități din trecut.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top