Connect with us
Incendiu in București, vineri, în jurul orei 14.00. O clădire situată pe strada Școalei din Capitală a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit!

Știri

Incendiu in București, pe Strada Școalei, lângă o grădiniță

Un incendiu a izbucnit, vineri, la o clădire din vecinătatea unei grădiniţe, pe Strada Şcoalei din Capitală. Potrivit primelor informaţii, acoperişul clădirii arde pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor.

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la o clădire din apropierea unei grădiniţe, pe Strada Şcoalei din sectorul 1 al municipiului București. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, flăcările au cuprins 200 de metri pătraţi din acoperişul clădirii.

La faţa locului au fost trimise şapte autospeciale de stingere, a spus Daniel Vasile, care a precizat că nu există victime, relatează news.ro. Elevii şcolii şi personalul administrativ au fost evacuaţi, iar mai mulţi părinţi au venit la şcoală pentru a-şi lua copiii.

Incendiul se manifestă în apropiere de școala gimnazială Tudor Arghezi. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele care au dus la izbucnirea acestui incendiu.

Intervenția pompierilor este îngreunată de faptul că străzile sunt foarte mici, iar echipajele ISU  înaintează cu dificultate. Fumul gros s-a extins în centrul Capitalei. Se pare că imobilul la care s=a petrecut incidentul este în litigiu.

Este al doilea eveniment de acest gen care se produce astăzi în Capitală. În această dimineață, un incendiu a izbucnit la un restaurant din târgul Vitan.

Citește și: Incendiu la târgul auto Vitan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top