Inundații in Bucuresti si Ilfov – Peste 60 de gospodarii afectate de ape

12.10.2016
Inundații in Bucuresti si Ilfov – Peste 60 de gospodarii afectate de ape

Pompierii de la ISU Bucureşti – Ilfov au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de marţi spre miercuri, în 60 de cazuri de inundaţii în subsoluri ale imobilelor sau în locuinţe din cauza ploilor abundente, arată oficialii instituţiei.

Dintre cele 60 de solicitări preluate de pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, 50 au fost soluţionate, iar alte 10 sunt încă în desfăşurare la ora transmiterii acestei ştiri.

Apelurile de urgenţă pe numărul 112 din cauza inundaţiilor au început să sosească în dispeceratul pompierilor de marţi, începând cu ora 17, arată căpitanul Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

În Bucureşti, cele mai multe solicitări au fost pentru locuinţe de pe şoseaua Fundeni, strada Dealu Cotmeana, strada Livezilor, strada Bihor, strada Walter Mărăcineanu, strada Gheorghe Petre, Şoseaua Bucureşti – Urziceni, strada Periniţa, Anton Pann, strada Gramont şi strada Mihai Viteazu.

Cele mai multe intervenţii ale pomierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov sunt în judeţul Ilfov, în localitatea Pantelimon. De asemenea, a fost nevoie de intervenţia cu motopompe şi în localităţile Cernica şi Afumaţi.

Pompierii spun că nu au fost solicitaţi să intervină pentru copaci căzuţi şi apă acumulată pe străzi, aceste cazuri intrând în sarcina municipalităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *