Connect with us
Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră despre restricțiile de sărbători

Știri

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră despre restricțiile de sărbători

Klaus Iohannis a făcut astăzi anunțul despre cum vor decurge sărbătorile de iarnă pentru români. Care sunt principalele declarații ale președintele României de vineri.

Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat astăzi ce restricții se aplică de Crăciun și de Revelion. Șeful statului a avertizat că cei care nu acceptă și nu respectă regulie vor fi amendați. Președintele a oferit declarații la finalul vizitei pe care a efectuat-o la Institutul Cantacuzino din Capitală.

„Am observat că multă lume e interesată ce va fi de Crăciun și Anul Nou, toate restricțiile rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul nou. Măsurile sunt gândite pentru a ne proteja de boală, ele trebuie respectate. Există dispozitive suplimentare pregătite de MAI pentru cei care nu înțeleg de vorbă bună vor avea surpriza să fie amendați”, a declarat șeful statului.

Klaus Iohannis: nu am scăpat de pandemie și nu este momentul pentru relaxare

„E foarte clar un lucru, aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele comunicate zilnic, oficial. Nu am scăpat de pandemie, avem zilnic mii de persoane infectate, dar numărul nu mai e în creștere de la o zi la alta, cum a fost în noiembrie. Lucrurile s-au stabilizat, dar nu e momentul pentru relaxare. Până nu va fi toată lumea vaccinată nu putem să ne relaxăm. Dacă vreți să vă fie bine, stați acasă cu familia”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, Centrul naţional de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top