Connect with us
Lovitura pentru Liviu Dragnea! Nu iese de la închisoare

Știri

Liviu Dragnea are mari probleme de sănătate după gratii. Irina Tănase: „Teama mea cea mai mare…”

Liviu Dragnea se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Fostul lider al Partidului Social Democrat trece prin niște momente grele și nu se simte bine deloc. Informațiile de Dragnea vin de la avocata acestuia, Flavia Teodosiu, care a spus că situația este dramatică.

Liviu Dragnea are probleme de sănătate

Liviu Dragnea este chinuit de anumite probleme de sănătate cu care se confruntă după gratii. Într-o intervenție telefonică la postul de televiziune Antena 3, avocata lui Dragnea a declarat că politicianul se simte tot mai rău pe zi ce trece.

Se pare că fostul lider PSD suferă de sciatică paralizantă stânga. Situația grea prin care trece Dragnea a fost semnalată și de către iubita acestuia, Irina Tănase. Tânăra a confirmat pentru FANATIK că fostul șef al Partidului Social Democrat are dureri insuportabile.

Pentru a afla exact dacă este nevoie să fie supus unei intervenții de ordin chirurgical, Dragnea va face o serie de analize amănunțite, după cum a spus chiar logodnica lui.

“I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru FANATIK.

Iubita fostului lider al PSD a spus că se teme că Liviu Dragnea nu va mai ieși de după gratii. Ea a scrie pe Instagram că situația lui este gravă și că i-ar fi încălcate drepturile.

“Teama mea cea mai mare este că nu o să mai iasă de acolo. Are mai multe probleme de sănătate. Eu nu vreau decât să iasă viu și întreg. Există multe cazuri de oameni care au intrat acolo și nu au mai ieșit. Situația lui este una gravă și i se încalcă o mulțime de drepturi. Am trimis deja cereri către mai multe instituții pentru a rezolva această problemă”, a scris Irina Tănase pe Instagram.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top