Connect with us
Lucian Mîndruță, mesaj dur după moartea lui Ducu Darie

Știri

Lucian Mîndruță, mesaj dur după moartea lui Ducu Darie

Lucian Mîndruță a postat un mesaj foarte dur pe pagina sa de Facebook, după moartea regizorului Ducu Darie. Mesajul face oarecum referire la Alexandru Arșinel, dar și la alte persoane publice care au primit transplant rapid, fără să stea pe liste lungi de așteptare, așa cum au interpretat mulți dintre cei care au lăsat comentarii.

Lucian Mîndruță, mesaj dur după moartea lui Ducu Darie

Mîndruță a scris câteva cuvinte dure pe pagina sa de Facebook și foarte multe persoane i-au dat deptate.

„Ducu Darie s-a dus. Duceti-va sa vedeti „Coriolanus” la Bulandra, ca sa intelegeti cu adevarat pierderea.

Dar cea mai impresionanta mostenire pe care ne-o lasa Ducu e chiar moartea lui. A murit de ciroza. Avea nevoie de un ficat nou. Era pe lista de transplant. Era un mare regizor, sef la Bulandra… va imaginati ca stia tot Bucurestiul, da?

Citește și: Oana Pellea, mesaj de adio pentru Ducu Darie: „Drum bun. Ne mai întâlnim noi… și… te iubesc”

Ei bine, Ducu nu s-a bagat in fata. Nu s-a bagat in fata la coada pentru viata. A murit cu ficatul lui, cuminte, la coada la care stateau atatia si atatia necunoscuti, necelebri, poate si netalentati… Dincolo de lectia de arta pe care ne-a predat-o cand traia, Ducu ne-a lasat-o pe asta. Lectia egalitatii in fata mortii. Si a modestiei de a nu trai in plus, pe timpul vietii altora…”, a scris Lucian Mandruta pe Facebook.

Citește și: Prima fotografie cu băiețelul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică

Ulterior, Lucian Mîndruță a făcut un update și a precizat că directorul teatrului Bulandra nu ar fi fost trecut pe nicio listă de transplant, conform unui comunicat dat chiar de teatrul căruia Ducu Darie i-a fost director.

„Update la povestea cu Ducu Darie: teatrul Bulandra spune ca nu era pe nicio lista de transplant. Eu stiam ca da. De fapt, toate comentariile / stirile din presa din primele ore de dupa moarte mentionau asta.

Citește și: Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica ei cea mică

Acum teatrul o citeaza pe doctorita lui, care spune ca nu era pe lista. Si ca nu s-a pus problema de transplant niciodata. Sa-l fi mintit cineva, ca sa-i dea o speranta? Sau pur si simplu nu avem astfel de eroi si speranta noastra de a-i gasi e o prostie? Chiar ar fi de aflat…”, a mai adăugat Mîndruță.

Vă reamintim că Ducu Darie, fiul marelui actor Iurie Darie, a murit ieri de ciroză, după o suferință îndelungată. Acesta avea 60 de ani.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top