Știri

Mersul trenurilor 8 ianuarie spre si din București. Zeci de trenuri ANULATE

Mersul trenurilor CFR a fost dat peste cap de vremea si codul galben de viscol din 8 ianuarie. Conform cfr.ro exista sute de minute intarziere.

Update, ora 15.11: CFR Călători a anulat, duminică, 73 de trenuri, majoritatea făcând legătura între Capitală şi estul ţării. De asemenea, au fost anulate două trenuri (Ilva Mică – Suceava şi Mangalia – Constanţa) programate să circule luni.

Update, ora 9.12: 48 de trenuri au fost anulate din cauza condițiilor meteo astăzi. Lista lor poate fi consultată AICI. „Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 48 de trenuri (ora 7 dimineața) pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții”, relatează Compania.

Un tren IR din Costanta în București a fost blocat 4 ore în gara Fetești.

Stire initiala

CFR ridică din urmeri și spune că nu se pot lupta cu vremea atât de rea și desi au anulat zeci de trenuri, au decis ca unele să plece din statiile de destinație spre București, însă pasagerii sunt ținuți zeci de ore în stații și chiar dați jos din tren.

Trenul IR668 de la Arad la București are intârziere de peste 100 de minute.

CFR are câteva trenuri în 8 ianuarie cu sute de minute întârziere

Dacă doriți să aflați situația exacta a mersului trenurilor în această perioadă intrati pe CFR.ro unde puteți vedea orarul de plecări și sosiri astăzi.

Vom actualiza dacă apar noi informații sau se vor anula și alte trenuri astăzi. Nu uitați, înainte de a pleca într-o călătorie, atât cu trenul, cu avionul de pe sau spre Otopeni sau cu mașina să verificați situația drumurilor și a curselor de tren sau avion.

Iată și comunicatul de presă emis de CFR referitor la mersul trenurilor în condiții de iarna:

Pe relațiile Constanța-Mangalia și Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vânt, CFR Călători a introdus tracțiune Diesel.

Traficul feroviar a fost închis între stațiile Izvorul Mureșului – Izvorul Oltului începând cu ora 6.00, după ce locomotiva trenului R 4504 a deraiat de o osie. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii trenului R 4504 au fost transbordați cu mijloace auto. Trenurile înscrise în grafic pentru prima parte a acestei zile vor circula pe rută ocolită: Brașov-Teiuș-Războieni-Cluj Napoca.

Pe intervalul de staţii Remetea Mare – Timișoara Est (SRCF Timișoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h, trenurile circulând pe porţiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web (http://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web)

Dacă sunteţi deja în tren accesaţi de pe laptop sau mobil www.cfr.ro apoi Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre ce staţie urmează, dacă aveţi sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire, se arată într-un comunicat CFR remis către Huff.ro.

Știri pe aceeași temă


ANM: Cum va fi vremea sâmbătă și duminică. Cod galben de viscol, actualizat.

VREMA: Cod galben de VISCOL 8 ianuarie, starea vremii în România, -16 și – 25 de grade

ersul trenurilor 8 ianuarie spre si din București

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-08T15:12:05+02:00 15:12

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More