Connect with us
O tanara paralizat dupa ce a folosit pensula de machiaj a unei prietene

Știri

O tânără a paralizat după ce a folosit pensula de machiaj a unei prietene

O tânără în vârstă de 31 de ani pe nume Jo Gilchrist a avut parte de o experiență îngrozitoare după ce a folosit pensula de machiaj a unei prietene. Povestea este o lecție pe care ar trebui să o învețe absolut toate femeile!

O tânără a paralizat după ce a folosit pensula de machiaj a unei prietene

Potrivit The Sun, tânăra a folosit pensula de machiaj a unei prietene pentru a-și acoperi un coș. Femeia nu a realizat că prietena ei avea un furuncul care se infectase. Astfel, Jo Gilchrist a contactat un stafilococ extrem de periculos care era aproape să îi curme viața.

Citește și: Cum sa ai un machiaj rezistent in zilele calduroase

Printr-o mică crăpătură din pielea sa stafilococul a pătruns în organism și i-a invadat aproape tot corpul într-un timp extrem de scurt. Când a ajuns la spital medicii i-au spus că este paralizată de la piept în jos și nu va mai putea merge vreodată.

Citește și: Tutorial video. Vara asta, foloseste produsele de machiaj waterproof

Totul a început cu o durere cruntă de spate, la aproape o lună de când folosise pensula de machiaj a amicei sale. Jo a ajuns apoi la spital unde toată lumea îi spunea că nu se mai poate face nimic . În câteva zile își putea pierde viața. Ea a intrat de urgență în operație, dar medicii i-au spus că sunt șanse minime să supraviețuiască chiar și după intervenția suferită.

Jo Gilchrist. sursa foto: medicaldaily.com

Jo Gilchrist. sursa foto: medicaldaily.com

Cu toate acestea, tânăra care are și un băiețel de 3 ani a reușit să învingă boala. După un an întreg de terapie și tratamente a reușit să meargă din nou și face mari progrese. Ea a declarat că fiul său i-a dat o putere nemărginită și motivație să depășească acest moment greu și cu totul neașteptat.

Citește și: Iubitul a părăsit-o când a văzut-o fără machiaj. Ce ascundea tânăra sub stratul de fond de ten?

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top