Connect with us
Un grup de români a organizat un protest la Bruxelles, în timpul vizitei efectuate de premierul Sorin Grindeanu la instituții europene.

Politic

Câțiva români au protestat la Bruxelles în timpul vizitei lui Grindeanu la instituţii europene VIDEO

În jur de 15 români au protestat vineri contra Guvernului Grindeanu, în timpul vizitei efectuate de premier la Bruxelles. Șeful Executivului s-a întâlnit cu președinții Consiliului European și al Comisiei Europene.

Micul grup de români a scandat ”DNA, să vină să vă ia!”, ”Vrem justiţie, nu corupţie!”, ”Ne pasă, ne pasă, ne pasă de acasă!”.

Ei purtau pancarte galbene pe care scria ”Rezist”, iar o pancartă mai mare era inscripţionată ”Les misérables” şi înfăţişa pe Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Şerban Nicolae şi Călin Popescu-Tăriceanu, scrie news.ro

Premierul Sorin Grindeanu are, vineri, întrevederi cu Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, cu Donald Tusk, preşedintele Consiliului European şi cu Jyrki Katainen, vicepreşedinte al Comisiei Europene, responsabil cu ocuparea forţei de muncă, creşterea economică, investiţii şi competitivitate.

Citește și: Klaus Iohannis: „Am aprobat bugetul și bugetul asigurărilor sociale”

Ce va discuta Sorin Grindeanu la Bruxelles cu liderii europeni

Deplasarea la Bruxelles este prima vizită externă a premierului Sorin Grindeanu de când a preluat funcţia de şef al Executivului.

„Vreau să-i asigur pe toţi partenerii noştri din instituţiile europene că lupta împotriva corupţiei, implicarea şi consolidarea rolului nostru în UE sunt obiective prioritare ale Guvernului pe care-l conduc, iar demersul de acum se înscrie în linia dialogului activ pe care-l promovăm cu toţi interlocutorii europeni”, a afirmat prim-ministrul Grindeanu, înainte de plecarea la Bruxelles.

Din delegaţia condusă de premierul Sorin Grindeanu fac parte Teodor-Viorel Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe şi Marius Nica, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top