Connect with us
Liderul PNL de 42 de ani nu a promovat bacalaureatul nici după contestație

Politic

Liderul PNL de 42 de ani nu a promovat bacalaureatul nici după contestație

Elevii au susținut examenul de Bacalureat 2020 în regim de pandemie. Susținerea acestuia a reprezentat cu adevărat o provocare pentru toți, mai ales că activitatea școlară a avut de suferit și toate unitățile de învățământ s-au închis. Elevii au aflat notele pe data de 30 iunie, iar pe pe data de 5 iulie s-au afișat și rezultatele finale, de după contestații. Liderul PNL de 42 de ani, Daniel Moroșanu, nu a primit vești bune nici după cea de-a doua corectură a lucrărilor, ceea ce i-a spulberat visele.

Liderul PNL de 42 de ani nu a promovat bacalaureatul nici după contestație

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat examenul de Bacalaureat de anul acesta, obținând doar 3,60 la Limba și Literatura Română. Deși susținea că s-a pregătit pentru această materie, a mers la meditații și a învățat, nu a reușit să promoveze. El a făcut contestație și spera ca după recorectare să obțină o notă de trecere, însă rezultatul final a fost cu doar 15 sutimi mai mare.

Moroșanu a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra la seral, în urmă cu doi ani. A absolvit în anii ’90 o şcoală profesională de mecanici auto, iar apoi a decis să se înscrie și la liceu. Acesta a absolvit și o şcoală de tehnicieni silvici, dar nu a putut obține un post în domeniu din cauza faptului că nu avea diploma de bacalaureat. În 2016 nu a reușit să ajungă primar al comunei Vidra și a fost nevoit să se mulţumească doar cu statutul de consilier local. S-a înscris și în 2019 la BAC, însă nu s-a simțit la fel de pregătit.

A fost excelent. Am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau.”, a spus politicianul.

Își dorea să devină student

Acesta se gândea să se înscrie și la facultate dacă ar fi promovat examenul de bacalaureat, însă planurile sale au fost spulberate. După proba la limba și literatura română, acesta părea destul de mulțumit de ceea ce scrisese și era convins că va promova. La celelalte materii a reușit să obțină note destul de bune, respectiv 7,55 și 8,65.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top