Connect with us
Liviu Dragnea a afirmat că miniștrii din Guvernul Grindeanu sunt oameni destul de noi, în care are încredere.

Politic

Liviu Dragnea, primele detalii despre miniștrii din Guvernul Grindeanu

Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat că Guvernul Grindeanu va fi format din oameni „destul de noi, în care are încredere”.

Șeful social-democraților a mai afirmat că noul cabinet este „puțin diferit” față de Executivul pregătit pentru Sevil Shhaideh.

“În ceea ce priveşte lista noului cabinet, nu e vorba de secretomanie, e vorba de puţină decenţă şi pragmatism. Eu nu vreau să dau nume înainte de a finaliza o construcţie guvernamentală pentru că totuşi Guvernul României este important, trebuie să cântărec foarte bine fiecare ministru pentru că programul de guvernare pe care îl avem deja făcut, cred eu că este cel mai complex, cel mai bun program de la Revoluţie încoace, dar şi cel mai greu de îndeplinit.

Citește și: Sorin Grindeanu este noul premier al României. Klaus Iohannis a acceptat

Pentru asta, trebuie să fiu sigur că fiecare om care va fi în guvern este în stare să lucreze într-un ritm cum nu s-a mai lucrat până acum şi are capacitate de înţelegere şi implementare”, a afirmat Liviu Dragnea, într-o intervenție la Realitatea TV.

Dragnea mizează pe oameni de încredere în Guvernul Grindeanu

“În ceea ce priveşte abordarea formulei guvernului vor fi nume destul de noi foarte multe, oameni în care eu am încredere. Şi formarea guvernului va continua semnalul pe care l-am dat de separarea apelor dintre partid şi servicii secrete, între guvern şi serviciile secrete. Vreau să existe relaţii foarte bune cu aceste instituţii, foarte strânse, dar instituţionale”, a completat preşedintele PSD.

Conform fostului vicepremier, diferența dintre cele două cabinete este dată de faptul că „într-un fel conducea Guvernul Sevil Shhaideh, într-un fel va conduce Guvernul Sorin Grindeanu.”

Preşedintele PSD a confirmat că viitorul cabinet va avea patru ministere noi, două dintre ele fiind Ministerul Turismului şi Ministerul pentru IMM-uri, Mediului de Afaceri şi Antreprenoriatului. Dragnea nu a spus, însă, ce ministere vor reveni ALDE, dar că acest lucru se va stabili în zilele următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top