Connect with us
Revista presei: Ministerul Justitiei vrea sa reduca cu 10% pedepsele, Steaua - FC Zurich 0-0, Astra - Viktoria Plzen 1-1, BREXIT electoratul ar vrea acum sa ramana in UE

Știri

Revista presei: Ministerul Justitiei vrea să reducă cu 10% pedepsele, FC Zurich – Steaua 0-0, Astra – Viktoria Plzen 1-1, BREXIT electoratul ar vrea acum să rămână în UE

Revista presei din 4 noiembrie, cele mai importante știri ale zilei.

Condițiile din închisori ar putea fi compensate cu 10% reducere din pedepse.

Ministerul Justiției intenționează să reducă pedepsele cu 10% pentru a compensa condițiie de denție. „Având în vedere situaţia de supraaglomerare cu care se confruntă sistemul penitenciar din România, Ministerul Justiţiei pune în dezbatere publică proiectul de lege de modificare şi completare a Legii nr. 254/ 2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, prin instituirea unui mecanism compensatoriu în zile considerate executate din pedeapsă”, arată Ministerul Justiţiei.

Potrivit proiectului de lege, în calculul pedepsei considerată ca executată, pentru fiecare perioadă de 30 de zile executate în condiţii necorespunzătoare, se consideră executate, suplimentar, 3 zile din pedeapsa aplicată, mai arată oficialii Ministerului Justiţiei, scrie news.ro.

Doua meciuri importante pentru Romania au fost, joi, 3 noiembrie. Meciurile au fost transmise LIVE pe Huff.ro. Atât Astra cât și Steaua nu au reușit să învingă echipele întâlnite și au obținut un egal.

Electoratul din Marea Britanie ar vota împotriva BREXIT dacă votul s-ar desfăsura mâine.

Electoratul britanic ar vota acum cu greutate să rămână în Uniunea Europeană, potrivit unui sondaj BMG publicat joi, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Regatul Unit a votat cu 51,9% să părăsească blocul într-un referendum pe 23 iunie, în timp ce 48,1% din electorat a votat să rămână.

Un sondaj realizat de BMG Research arată că atunci când au fost întrebați dacă Marea Britanie ar trebui să rămână în UE sau să iasă, 45% au optat să rămână, 43% au optat să iasă și 12% nu au știut, scrie hotnews.ro.

8 noiembrie ziua când SUA își alege președintele
Alegerile din SUA sunt cel mai așteptat eveniment politic al anului 2016. Cel mai puternic om din lume urmează să fie ales pe 8 noiembrie de milioane de cetățeni americani.

Atât Hillary Clinton cât și Donald Trump fac ultimele mutări pentru a convine electoratul și a câștiga voturi. Evenimentul va fi urmărit de miliarde de oameni prin intermediul televiziunilor din întreaga lume, dar si pe internet.

Huff.ro va transmite LIVE alegerile din SUA prin video streaming,live text și va montoriza atent orice declarație sau evoluție a sondajelor. Împreună aflăm cine va fi președintele SUA pentru următorii 4 ani.

Presa mondenă – Șotul Israelei ar fi mort, Syda in fundul gol pe stradă și Trump acuzat ca a violat o fată de 13 ani

Syda, fostul soț al Elenei Băsescu a fost surprins de paparazzi într-o ipostază jenantă.

Bogdan Ionescu nu traverseaza deloc o perioada prea buna. Se pare ca pe „Syda” l-a parasit norocul, momentan, si-n dragoste si in afaceri. Acum o luna, Elena Basescu a divortat pe cale amiabila de sotul ei, cei doi fiind de acord si cu privire la impartirea averii, dar si la custodia copiilor. Desi s-au vehiculat multe despre acest divort, motivele despartirii au ramas inca un mister. Ramas barbat liber si fara obligatii, „Syda” incearca acum sa dea lovitura in afaceri, chiar daca in trecut a mai dat si rateuri. Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro l-au suprins pe Bogdan in timp ce ajungea acasa, cu niste dosare in mana. Fara sa-si dea seama, fostul sot al Elenei Basescu a oferit faza zilei, scrie wowbiz.ro.

Trump este acuzat ca violat o fată de 13 ani.

Campania dinaintea alegerilor din SUA este tot mai dură, iar informațiile mai puțin plăcute despre candidați încep să apară cu repeziciune. Click.ro scrie că Donald Trump este acuzat că ar fi violat o fată de 13 ani. Donald Trump este acuzat că a violat o fată de 13 ani, în 1994. Femeia, care are pseudonimul Jane Doe, susţine că acum candidatul prezidenţial a ameninţat-o cu moartea dacă nu renunţă la procesul pe care i l-a intentat.

Victima a declarat că a fost violată când avea 13 ani de Trump, la o petrecere din New York. Conform procesului, după viol, omul de afaceri i-a spus fetei că dacă spune cuiva ce s-a întâmplat, ea şi familia ei vor fi „rănite şi chia ucise”, scrie click.ro.

Horoscop 4 noiembrie. Scorpionii au de trecut peste un obstacol greu.

Scorpionii au de trecut peste un obstacol extrem de greu, poate chiar imposibil. Cel mai bine ar fi să te cnsolezi cu ideea că poți să și pierzi. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta aici.

Revista presei economice 4 noiembrie

Israelianul Simon Roth vrea să vândă depozitul de piese Dacia de la Oarja pentru a construi birouri de 50 mil. euro pentru Renault, scrie zf.ro.

BRD-SocGen a făcut profit de 586 mil. lei în nouă luni, în creştere cu 67% scrie zf.ro.

Numărul de clienți UPC Romania a crescut în ultimele 12 luni cu 4,4%, la 1,26 milioane, scrie profit.ro.

UPC România avea 1,26 milioane de clienți la finele primelor 9 luni ale acestui an, cu 4,4% mai mulți față de septembrie 2015, reiese din datele UPC Holding BV Olanda, parte a grupului american Liberty Global.

În ultimele 12 luni, septembrie 2015 – septembrie 2016, numărul de abonamente a crescut cu 9,2%, la 2,23 milioane. Față de luna iunie a acestui an, avansul este mai redus, de 2%.

Acestea sunt o parte din cele mai importante subiecte din revista presei de astăzi.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top