Connect with us
Prezervativele ar putea fi înlocuite în viitor de un gel revoluționar

Sanatate

Prezervativele ar putea fi înlocuite în viitor de un gel revoluționar

Prezervativele sunt recomandate de medici ca fiind o soluție eficientă contraceptivă. Acestea sunt folosite de zeci de ani și sunt în diverse forme și branduri. Acestea ar putea fi înlocuite de un gel, care este testat acum și pe subiecți uman, care s-a fi dovedit eficient la testarea lui pe soareci.

Gelul se numeste Vasalgel și începe curând să fie testt pe oameni. Dacă acesta va avea același efect ca cel rezultat din testele pe șoareci, acesta ar putea fi un înlocuitor bun al prezervativului, dar atenție nu te ferește de bolile cu transmietere sexuală.

Conform specialiștilor americani gelul Vasagel este recomandat să fie folosit doar în relațiile stabile și este de ajutor pentru a evita disconfortul creat de un prezervativ obișnuit.

Vasagel omoară spermatozoizii

Gelul „revoluționar” omoară spermatozoivicii din sperma ejaculată de mascul, conform unui studiu realizat pe 12 iepuri, care a dat rezultate pozitive la 11 dintre subiecți.

Vasalgel nu anulează de tot posibilitatea fertilizării, conform testelor făcute pe iepuri, când a fost acesta retras subiecții și-au reluat posibilitatea de fertilizare.

Dacă Vasalgel va da rezultate pozitive pe subiecții umani, prezervativele ar putea fi înlocuite de doritori, conform Wikipedia.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top