Connect with us
Ce este Zoom, cum funcționează și la ce este utilă

Social

Ce este Zoom, cum funcționează și la ce este utilă

Din moment ce școala s-a mutat online și mulți români lucrează de acasă, unele aplicații pe telefon și laptop au devenit un must. Una dintre cele mai populare și utile aplicații este Zoom. Află și tu din acest articol la ce o poți folosi!

Ce este Zoom, cum funcționează și la ce este utilă

Dacă lucrezi de acasă, cu siguranță ai fost nevoit să alegi o metodă prin care să te conectezi cu colegii. Zoom este unul dintre cele mai avansate aplicații de video conferințe din lume în acest moment.

Îți oferă șansa să te conectezi virtual cu colegii de muncă sau cu angajatorii atunci când nu vă puteți întâlni față în față. Prin această aplicație telemunca sau lucratul remote devine mult mai uman și mai reduce din singurătate.

În plină criză pandemică, Zoom este un instrument care a devenit un lucru esențial pentru multe business-uri de pe piață.

Cum poți folosi Zoom?

Zoom poate fi folosit pentru conferințe video, audio sau ambele, la fel ca pentru chaturi live. Poți înregistra o sesiune pentru a o revedea după ceva timp. Mai mult de jumătate dintre cele 500 firme din topul Fortune au declarat în 2019 că foloseau Zoom.

Ce este Zoom, cum funcționează și la ce este utilă

Ce este Zoom, cum funcționează și la ce este utilă

Ce îți oferă Zoom?

  1. Întâlniri 1 la 1: chiar și fără un abonament plătit poți organiza întâlniri nelimitate.
  2. Video conferințe de grup: poți organiza conferințe și pentru 500 participanți pentru maximum 40minute.
  3. Screen sharing: poți avea o întâlnire de grup în care poți da share ecranului tău pentru ca participanții să vadă despre ce vorbești. De obicei, în acest fel se țin cursurile online.

Un abonament plătit îți dă acces la mai multe opțiuni și prețurile încep de la $15/lună. Această aplicație este disponibilă atât pe smartphone-uri, cât și pe desktop-uri. Vei putea să o instalezi pe Android și iOS sau pe Windows sau macOS.

Prin intermediul ei pentru a intra într-o întâlnire tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi cu un cont de Zoom, Google, Facebook sau SSO. De acolo poți crea o conferință sau te poți loga în conferința creată de altcineva.

Ce părere ai despre această aplicație?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top