Connect with us
Cel mai în vârstă bărbat din lume este român: „Sper să mă depășiți!”

Social

Cel mai în vârstă bărbat din lume este român: „Sper să mă depășiți!”

Cel mai în vârstă român din lume este chiar un român. Dumitru Comănescu, în vârstă de 111 ani și 7 luni tocmai ce a primit acest titlu recunoscut de Cartea Recordurilor. Titlul a fost anterior deținut de bob Weighton care a decedat la vârsta de 112 ani. Află mai multe despre bărbatul român în rândurile de mai jos.

Cel mai în vârstă bărbat din lume este român: „Sper să mă depășiți!”

Dumitru Comănescu este născut pe 8 noiembrie 1908 în Provița de Jos din județul Prahova. Este de profesie inginer agronom și în prezent locuiește în București.

Dumitru Comănescu a primit vestea cea mare cu emoție în suflet și a declarat Centrului pentru Seniori ai Municipiului București următoarele:

„Dragii mei, am primit cu emoție vestea cea mare, dar, în primul rând aș vrea să transmit condoleanțe familiei fostului lider mondial, Robert Weighton. Mă simt onorat și binecuvântat să fiu acum, oficial, cel mai vârstnic bărbat din lume și să reprezint România la cel mai inalt nivel! Este incredibil!”

Acesta este onorat și norocos să dețină acest titlu onorific și a transmis gândurile sale de regret pentru familia fostului lider mondial, britanicul Robert Weighton. De asemenea, a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au susținut și l-au ajutat atunci când a avut nevoie.

De menționat este că vorbele sale sunt extrem de coerente și de lucide la o vârstă la care alți oameni nu mai știu nici cum se numesc. A mulțumit lui Dumnezeu care i-a oferit ocazia de a ajunge să primească acest titlu.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, care m-au ajutat și susținut de-a lungul anilor, familiei, prietenilor și apropiaților. Dar mai ales, pentru tot, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că El a ales să fiu astăzi aici, pe primul loc în clasamentul celor mai în vârstă bărbați din lume. Vă multumesc pentru urări și gândurile frumoase, vă doresc multă sănătate și sper ca dumneavoastră să mă depășiți!”

Mai mult, bărbatul a relevat secretul longevității sale: dragostea familiei, soției, fiilor și nepoților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top