Connect with us
Mama Luizei Melencu, mesaj dureros după întâlnirea cu Dincă

Social

Mama Luizei Melencu, mesaj dureros după întâlnirea cu Dincă

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a stat față în față cu Gheorghe Dincă, presupusul criminal al fiicei sale și după întâlnire a avut un mesaj dureros pentru Luiza. Gheroghe Dincă susține în continuare că el nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Mama Luizei Melencu, mesaj dureros după întâlnirea cu Dincă

Mama Luizei se află în stare de șoc după ce a fost față în față cu Dincă, bărbatul care a îngrozit o întreagă Românie cu crimele sale barbare. În acest moment atât Dincă, cât și complicele lui Risipițeanu, susțin că nu le-au ucis pe celelalte două fete, ci au fost forțați să declare asta, de către polițiști.

Monica Melencu susține că Gheorghe Dincă și-ar fi pierdut firea la finalul audierilor pentru că nu a fost lăsat să își susțină nevinovăția. Femeia consideră că la mijloc sunt interese foarte mari și fetele sunt încă în viață. Ea a postat pe rețelele de socializar eun mesaj dramatic dedicat fiicei sale, pe care încă speră să o vadă într-o zi.

Mama Luizei este ferm convisă că fiica ei trăiește și spune că va lupta cu ardoare să afle adevărul, considerând că instituțiile statului sunt complice în acest caz care a zguduit toată țara în vara anului 2019.

„Scumpa mea Luiza, azi am stat fata in fata cu Dinca. Azi a rabufnit la final. A spus ca sub presiune a dat toate declaratiile in prezenta unui politist Barbu Daniel si Ciobanu. E clar ca aici sunt interese mari, iar celalalt, Risipiteanu, sustine si spune ca el nici nu o cunoaste pe Luiza. Azi acesta si-a sustinut nevinovatia inclusiv Dinca dar n-au fost lasati sa vorbeasca.

Toate exceptiile facute de avocati au fost respinse. A ramas in pronuntare. Nu sunt probe suficiente si speram ca pe 3 iunie aceasta magistrata va decide soarta dosarului. Deci, Luiza traiesti! Dinca sustine ca nu a omorat copilul meu, cu speranta ca acest nemernic va spune ce a facut cu tine. Voi lupta pt tine si sper, voi spera mereu ca totusi vom afla. Lulu meu, e clar ca institutile statului sunt complice. Lulu, acolo unde esti iti stiu suferinta dar speranta noastra e ca va veni ziua cand te voi revedea iar. Nu-mi voi pierde speranta, copilul meu. Mami, te iubesc! Sunt supusa sa suport orice pt tine pt aflarea adevarului”a scris mama Luizei Melencu, pe Facebook.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top