Connect with us
Poveste emoționantă. Cadoul de dincolo de moarte făcut de o mamă la nunta fiicei

Social

Poveste emoționantă. Cadoul de dincolo de moarte făcut de o mamă la nunta fiicei

Se știe că legătura dintre mamă și copii este una specială, care rezistă chiar și dincolo de moarte. Chiar dacă nu se văd fizic, sufletele pline de iubire se simt în orice clipă. Atunci când pleacă din această lume, ultimele gânduri ale unei mame sunt legate chiar de copiii ei. Acest lucru l-a simțit și o tânără din Marea Britanie, care a avut parte de o surpriză chiar la nunta ei, din partea mamei sale decedate.

Poveste emoționantă. Cadoul de dincolo de moarte făcut de o mamă la nunta fiicei

Emma Letts, de 38 de ani, s-a logodit cu iubitul ei în 2016, dar au amânat nunta, iar în octombrie 2017, mama sa a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, iar tânăra a fost devastată de veste. Înainte de moarte, femeia a lăsat câte un mesaj pentru fiecare membru al familiei, în afară de fiica ei, ceea ce a neliniștit-o teribil pe aceasta și a făcut-o să se întrebe cu ce i-a greșit mamei sale. Nu se gândea că îi pregătise o surpriză de proporții.

Emma apucase să-și comande toate cele necesare, inclusiv pantofii de nuntă, încă din vremea când mama ei trăia. Ceea ce nu știa ea e că mama ei făcuse ca acești pantofi să fie unii cu totul și cu totul speciali, ascunzând un mesaj emoționant. Ea contactat în secret vânzătorul, cu rugămintea de a scrie pe tălpile pantofilor ultimele cuvinte pe care voia să i le transmită tinerei. L-a mai rugat și să suporte ea costul acestora, iar banii să-i fie înapoiați Emmei la livrare. Logodnicul ei a fost complice la această surpriză.

Mare i-a fost mirarea fetei când a primit pantofii și a văzut ce scria pe talpă. Pe unul dintre pantofi scria  ‘Am vrut să ai de la mine un cadou în ziua nunții. Pantofii tăi de nuntă sunt darul meu pentru tine’, iar pe celălalt ‘Sper să ai o zi magică. Multă, multă iubire și multe îmbrățișări! Pupici, mama!’. Emma a fost complet emoționată, a izbucnit în lacrimi și s-a bucurat de surpriza de la mamei ei pentru seara nunții.

„A fost atât de greu să îmi plănuiesc nunta fără mama lângă mine și am plâns mult. Nu am avut nicio idee, logodnicul meu a știut totul. A fost un șoc.Am scos un pantof din cutie și am văzut o parte din mesaj și nu știam de la cine ar putea fi. Am început să plâng. Nu mai puteam să respir, nu mai puteam vorbi.”, și-a amintit tânăra.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top