Connect with us
Raed Arafat l-a distrus pe Iohannis! Cifrele spun tot

Social

Raed Arafat l-a distrus pe Iohannis! Cifrele spun tot

În contextul acestei crize pandemice, românii și-au reorientat încrederea spre alte personaje decât ne-am aștepta. Raed Arafat este liderul incontestabil în această situație. Află din rândurile de mai jos care este topul oamenilor în care au încredere românii în această perioadă.

Raed Arafat l-a distrus pe Iohannis! Cifrele spun tot

A doua parte a Studiului Crisis InsightsMeter lansat de Unlock pe această perioadă a pandemiei a studiat personajele pe care le admiră oamenii. Acest studiu a fost realizat pe 604 persoane, dar și cu 70 antreprenori și oameni de marketing și publicitate. Datele au fost colectate între 10-20 aprilie 2020.

Cel mai admirat om din rândul autorităților în prezent este Raed Arafat, urmat de Klaus Iohannis, Nelu Tătaru, Ludovic Orban, Ion Marcel Vela, Angela Merkel, Vladimir Putin, Traian Băsescu, Victor Ponta, Donald Trump.

Antreprenorii si cei din marcom o admiră cel mai mult pe Angela Merkel, urmată de Raed Arafat, Bill Gates, Nelu Tătaru, Barack Obama, Jacinda Arden, Vlad Voiculescu, Klaus Iohannis, Regina Elisabeta a II-a, Carmen Uscatu.

În legătură cu liderii istorici ai poporului nostru topul include: Mihai Viteazul, Nicolae Ceaușescu, Alexandru Ioan Cuza, Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș. Oamenii de business îl preferă pe Winston Churchill, urmat de Barack Obama, Regina Maria, Nelson Mandela, Mahatma Grandi. Se poate observa că antreprenorii sunt intens influențați de figurile istorice internaționale, pe când ceilalți preferă numele românești.

Raed Arafat este cel mai de încredere român, spune un studiu realizat în criză

Foto: www.capital.ro

Publicul larg asociază liderul cu un om care are următoarele calități:

  • responsabil – 39%
  • capabil – 36%
  • realist – 21%

Pentru oamenii de business, următoarele calități contează:

  • empatic – 44%
  • vizionare – 30%
  • responsabil – 27%

Prima categorie alege un lider după puterea sa, pe când antreprenorii apreciază viziunea și valorile pe care le au acei oameni.

În ceea ce privește liderii nominalizați în acest studiu, întrebările au fost deschise, iar oamenii nu au avut nicio lista de nume. Răspunsurile lor sunt spontane și cu atât mai valoroase deoarece relevează la cine se gândesc oamenii când zicem „lideri.”

6 Comments

6 Comments

  1. Popa Ghiță Cătănuță

    2020-07-31T08:39:27+03:00 at 8:39

    MINCINOȘILOR! ASTA E PRESA?
    Fato, du-te la gazeta de perete, că la media nu te pricepi, scrii numai baliverne! Toți sunt pe jos, romanii urăsc guvernul și pe guvernatorul german, nepotul Merkeloaiei. Sondajele sunt făcute de sceleratul de la Piata Victoria care striga la Realitatea TV cu ochii beliți
    ” au venit doua sute de mii, au venit inca ,trei sute de mii, încă șase sute de mii!”
    Unde dracu puteau fi în piața Victoriei mai mult de 50 mii unul în altul?
    Pe lângă demonstranții cu leafa erau acolo ceva de la lepra galbina, foarte multi de la ciuma roșie gata de bătălie, foarte multi gura cască de care Bucureștii nu duc lipsă niciodată, multi agenți locali și străini, unii legendati „ziariști” și golanii de soc cu băutura in nas, care căutau scandalul și de multe ori uitau lozincile sorosiste și strigau „hai steaua! Hai dinamo! Hai Craiova”
    Mai era și plicusor dan, cu un fes tras pe ochi, cu muci la nas, era ger, cu o cutie de gat in care susținea că este acolo pruncul lui de câteva luni. Asta nu are minte? Crede lumea proasta și că el e mare matematician care se zbenguie in politica, că e mai rentabila.

  2. diana_napoca

    2020-05-05T06:42:04+03:00 at 6:42

    Mai rar am citit un articol atat de cretin!
    Arafat l-a distrus pe Iohannis???Cu ce mama
    dracului l-a distrus?Mai draga Pauna Oana,
    unde ai facut tu Jurnalistica,la „Spiru Haret”???
    Femeie,lasa-te de meseria asta,esti absolut incompetenta!
    Du-te spala-ti copiii la cur sau fa-i barbatul;ui tau o supa
    sau o tocanitza…

  3. Adirian Sandu

    2020-05-04T20:05:38+03:00 at 20:05

    Mai ,,copii ” nu mai vorbiti prostii astea sunt teoroii ,,ale conspiratiei” pe cine credeti voi ca prostiti cu asemenea aiureli pe care nici nu se merita sa le numesc aberatii

  4. Dan Vasile

    2020-05-04T19:21:11+03:00 at 19:21

    Asta demonstreaza imbecibilitatea majoritatii romanilor.De asta am ajuns unde suntem. Apreciem smecheria, nesimtirea

    • Popa Ghiță Cătănuță

      2020-07-31T08:42:06+03:00 at 8:42

      Și a ta!

  5. Balasa Titu

    2020-05-04T19:07:20+03:00 at 19:07

    Ce articol de lasama sa te las. Cu ce l-a distrus Arafat pe Iohannis, cu faptul ca a iesit primul intr-un sondaj al prostimii? Era normal ca asa a fost prezentat de Antene, Realitatea si Romania tv , dar ma intreb eu daca Arfat era sub guvern PSD ce realizari avea??? Cand altcineva te finanteaza, iti asigura aprovizionarea , iti pune la dispozitie aparatele MAPN e normal sa culegi tu roadele. Daca Arafat era atat de bun de ce ISU si SMURD, nu aveau nimic. Nu tu masti, nu tu costume de protectie, nu tu aparate de testare, nu materiale de higena. Da stim de vina e madam Dancila si e in mare parte adevarat dar el, el de ce a tacut in toata perioada pesedista , i=a placut cumva scaunul?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top