Connect with us
Stirile zilei 13 septembrie 2016. Cele mai importante stiri ale zilei, prezentate de huff.ro. Principalele subiecte de astazi.

Știri

Stirile zilei 13 septembrie 2016. Principalele stiri de astazi

Stirile zilei 13 septembrie 2016. Principalele stiri ale acestei. Cele mai importante subiecte de azi.

1.Intalnire Hollande – Iohannis: Cei doi presedinti vor intensificarea parteneriatului strategic

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau francez, Francois Hollande, au afirmat, marti, la Palatul Cotroceni, ca Romania si Franta doresc sa-si intensifice colaborarea economica, unde pot fi aduse solutii de „impulsionare”, dar si in privinta apararii, educatiei si cercetarii, intre cele doua tari existand un „adevarat reflex” de cooperare. Citeste aici mai multe!

2.Klaus Iohannis sprijina infiintarea unei armate UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, dupa discutiile cu presedintele francez, Francois Hollande, ca Romania sprijina initiativa franco-germana privind infiintarea unei armate a UE, care sa vina in completarea eforturilor NATO, omologul sau francez precizand ca Uniunea nu se poate baza doar pe forte externe si are nevoie de o anumita autonomie. Citeste aici mai multe!

3.Verdict amanat in cazul excluderii lui Victor Ponta din Barou

Colegiul Baroului a decis sa nu ia nicio decizie pana cand instanta de judecata se va pronunta o decizie definitiva si irevocabila. După decizia CNATDCU de plagiat in cazul tezei de doctorat, Victor Ponta a depus o contestatie. Citeste aici mai multe!

4.Monica Tatoiu o ataca pe fiica lui Boureanu

Monica Tatoiu ii ia apararea lui Cristian Boureanu in scandalul cu fiica sa, Ioana. Fostul deputat a ajuns pe mana politistilor, dupa ce si-a agresat fata adolescenta in plina zi, in Bucuresti. Citeste aici mai multe!

5.Greva in sistemul judiciar. Magistratii din mai multe judete protesteaza

Instantele de judecata din judetul Neamt, cu exceptia celei din Targu Neamt, se afla intr-o actiune colectiva de protest. Actiuni similare au loc si in judetele Arges si Valcea. Citeste aici mai multe!

6.MM STOICA, audiat de procurorii DNA

MM Stoica, directorul sportiv al clubului Steaua, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a fost citat in cazul cartilor scrise in spatele gratiilor. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top