Connect with us
Stirile zilei 15 august 2016. Principalele subiecte de astazi. Cele mai importante stiri ale zilei, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 15 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 15 august 2016. Cele mai importante stiri de azi. Principalele subiecte.

1.Ziua 10 de la Olimpiada – Marian Dragulescu si Catalina Ponor lupta pentru o medalie

Marian Dragulescu si Catalina Ponor intra in cursa pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dragulescu va concura la sarituri, iar Ponor la barna. Citeste aici mai multe!

2. Nationala de handbal feminin, eliminata de la Olimpiada

Nationala Romaniei de handbal feminin a ratat calificarea in sferturile de finala ale Jocurilor Olimpice 2016, dupa ce a pierdut meciul cu Norvegia, scor 27-28. Citeste aici mai multe!

3.Ziua Marinei 2016. Klaus Iohannis a fost prezent la Constanta

Astazi este Ziua Marinei, ocazie cu care mai multe manifestari au avut loc in diferite orase din tara. Presedintele Klaus Iohannis a luat parte la ceremonia de la Constanta. Citeste aici mai multe!

4. Accident grav cu trei morti pe Soseaua Chitilei

Un accident rutier s-a petrecut duminica noaptea, pe soseaua Chitilei din Bucuresti. Soferul unei masini cu numere de Italia, care venea dinspre Chitila spre Capitala, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un refugiu de tramvai. Automobilul a intrat apoi pe contrasens unde s-a ciocnit cu doua masini care circulau regulamentar. Citeste aici mai multe!

5.Alin Petrache demisioneaza din functia de presedinte al COSR

Alin Petrache si-a anuntat demisia din functia de presedinte al COSR, dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Rio. Decizia pare a fi una de imagine, intrucat dupa aceasta Olimpiada, COSR ar trebui sa organizeze alegeri fa functiile de conducere pentru urmatorii patru ani. Citeste aici mai multe!

6.Trafic aglomerat dinspre munte pe 15 august, perspective similare si dinspre mare

Drumurile dinspre  statiunile de munte, dar si cel care leaga statiunile de la mare de Autostrada Soarelui, incep sa se aglomereze azi, iar blocajele rutiere sunf foarte probabile in acest sfarsit de week-end prelungit. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top