Connect with us
Stirile zilei 17 iunie 2016. Stiri de astazi, stiri de ultima ora. Cele mai interesante subiecte ale zilei de vineri, 17.06.2016

Știri

Stirile zilei 17 iunie 2016. Principalele subiecte de azi

Stirile zilei 17 iunie 2016. Cele mai interesante stiri de astazi.

1. Accident de autocar in Brasov. 4 morti si cel putin 22 de raniti

Un autocar cu copii a fost implicat intr-un accident cumplit pe DN 1, in judetul Brasov, pe raza localitatii Perisani. Patru oameni, dintre care trei adulti si un copil si-au pierdut viata, iar in jur de 22 de copii au fost raniti. Citeste aici mai multe! 

2.Tentativa de sinucidere la Hotelul Intercontinental

Momente delicate in aceasta dimineata pentru angajatii hotelului Intercontinental din Bucuresti, dar si pentru autoritatile care au fost chemate la fata locului pentru a incerca sa il opreasca pe un barbat sa se arunce in gol de la etajul 16. Citeste aici mai multe!

3.Mihai Tanasescu, pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II

Mihai Tanasescu, fost ministru al Finantelor Publice, a fost pus oficial sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II, fiind suspectat de complicitate la delapidare, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat. Citeste mai multe pe Mediafax!

4.Probleme pentru Simona Halep, inainte de Wimbledon

Simona Halep si-a intrerupt antrenamentele pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Numarul 5 WTA are probleme cu tendonul lui Ahile. Citeste mai multe pe Realitatea.net!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top