Connect with us
Stirile zilei 24 august 2016. Principalele subiecte ale zilei. Cele mai importante stiri ala acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 24 august 2016. Principalele stiri de azi

Stirile zilei 24 august 2016. Principalele stiri de azi. Cele mai importante subiecte ale acestei zile.

1.Cutremur in Italia: Peste 73 de oameni si-au pierdut viata

Un cutremur cumagnitudinea de 6,2 pe scara Richter a avut loc in aceasta dimineata in localitatea Amatrice din Italia, la adancime foarte mica. Cel putin 73 de oameni au murit si alte cateva sute de persoane au fost ranite. Citeste aici mai multe!

2.Data alegerilor parlamentare 2016, inca necunoscuta. Care sunt cele trei variante

Data alegerilor parlamentare 2016 urmeaza sa fie anuntata in cel mai scurt timp, potrivit spuselor purtatorului de cuvant al Executivului, Liviu Iolu. Citeste aici mai multe!

3.Criza citostaticelor: Bolnavi de cancer ramasi fara un medicament vital

Criza citostaticelor afecteaza cei 850.000 de bolnavi de cancer din Romania, care nu-si mai pot continua tratamentul din cauza lispei medicamentelor. Cel mai grav este faptul ca printre acestia, 5000 sunt copii. Citeste aici mai multe!

4. Ce s-a dat la Bacalaureatul de toamna la proba obligatorie a profilului

Elevii care nu au absolvit examenul in prima sesiunea au dat azi examenul scris la proba obligatorie a profilului. Cei de la profilul Real au sustinut examenul la Matematica, iar cei de la profilul uman la Istorie. Citeste aici mai multe!

5.Marin Moraru, inmormantat azi. Mesaj cutremurator al sotiei

Marin Moraru s-a stins din viata la varsta de 79 de ani, la Spitalul Elias, dupa o lupta grea cu o boala crancena. Atazi, marele actor a fost condus pe ultimul drum. Citeste aici mai multe!

6. Steaua joaca astazi cu Manchester City, in returul playoff-ului Champions League

Steaua joaca pe terenul celor de la Manchester City, in returul playoff-ului din Liga Campionilor. Meciul pare la prima vedere unul de palmares, avand in vedere infrangerea zdrobitoare suferita de ros-albastrii in tur (0-5). Huff.ro va transmite Live text meciul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top