Connect with us
Tragedie înainte de US OPEN. Tatăl unei jucătoare din top 30 găsit mort

Știri

Tragedie înainte de US OPEN. Tatăl unei jucătoare din top 30 găsit mort

Tragedie înaine de US OPEN. Tatăl jucătoarei Amanda Anisimova (locul 24 WTA) a fost găsit mort. Tânăra jucătoare în vârstă de 17 ani s-a retras din competeție.

Tragedie înainte de US OPEN. Tatăl unei jucătoare din top 30 găsit mort

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Konstantin Anisimov, tatăl și antrenorul jucătoarei Amanda Anisimova a fost găsit mort, cauza probabilă a tragediei fiind un atac de cord, conform ESPN. Bărbatul nu avea probleme de sănătate și avea doar 50 de ani. Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre acest eveniment dureros.

Citește și: Zsolt Torok a murit în Făgăraș. Românul care a cucerit Himalaya a fost găsit MORT

Amanda Anisimova și tatăl său

Amanda Anisimova și tatăl său

Amanda Anisimova este fostă campioană de junioare la US Open în anul 2017. În 2018 ea a făcut furori la Roland Gaross, când a reuşit să o învingă pe Simona Halep cu scorul de 6-2, 6-4 în sferturile de finală şi s-a calificat, în premieră, într-o finală de turneu de Grand Slam.

Citește și: Simona Halep, primele declaraţii despre relaţia cu Toni Iuruc: „Este normal la vârsta asta”

Anisimova este cea mai tânără jucătoare din TOP 100 WTA. Ea a câștigt primul său titlu WTA în aprilie 2019 la Copa Colsanitas.

Citește și: Patriarhia Română îi acordă Simonei Halep Ordinul „Crucea Patriarhală”

Konstantin Anisimov şi soţia sa Olga s-au mutat din Rusia în Statele Unite, în 1998. Sub îndrumarea tatășio său, Amanda Anisimova a început să urce în ierarhia WTA și a surprins pe toți iubitorii de tenis. Fata avea șanse foarte mari să ajungă cât mai departe la US OPEN. Jucătoarea americană urmează să împlinească 18 ani pe 31 august.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top