Categorii Românii au talent

Cine este de fapt Ema Stoian, al doilea Golden Buzz de la Românii au talent. Iată cu ce se ocupă parinții ei

Ema Stoian a primit al doilea Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9, pe 22 februarie. Fetița de numai 10 ani a impresionat-o atât de tare pe Andra, încât artista a apăsat butonul auriu. Toată familia Emei este pasionată de dans, dar doar ea face performanță.

Tatăl lui Ema Stoian este inginer, iar mama sa este economistă. La doar 3 ani și jumătate fetița a început să facă gimnastică, iar peste 3 ani un club i-a recomandat să treacă la performanță.

Ema a crescut rapid și evoluat frumos. În 2019 a participat la concursul Dance World Cup, unde a luat locul I.

VIDEO: Ema Stoian Golden Buzz

”Ema e o fetiță isteață și modestă și așteaptă să se întâmple lucrurile. Nu știu dacă se aștepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toții foarte bucuroși și ușor copleșiți. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Au început și confetti, a fost frumos.

Și-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgește de când era mică. Au încurajat-o și profesorii de la școală și i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Și oamenii pe care i-a întâlnit și cei care au ajutat-o în pregătire”, a declarat mama ei.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-02-23T12:50:42+02:00 12:50

Share
Scris de
Andrei Petrescu

Acest site foloseste cookies.

Read More