Românii au talent: Alin Buruiană vocea sa a ajuns până la Dumnezeu. Călinescu: Sunt zece în toată lumea

22.02.2019
Românii au talent: Alin Buruiană vocea sa a ajuns până la Dumnezeu. Călinescu: Sunt zece în toată lumea

Alin Buruiană, a cântat Dumnezeiește la Românii au talent. Florin Călinescu a spus despre concurent ca voci ca ai lui poate sunt doar zece în toată lumea.

VIDEO Alin Buruiană

Vezi mai jos numărul integral.

Golden Buzz/ Butonul Auriu

Cel mai râvnit buton al emisiunii este Golden Buzz sau Butonul Auriu. Acesta trimite concurentul direct în semifinala show-ului Românii au talent, fară să mai treacă de etapa de post preselecții făcută de jurați înainte de semifinale.

Acesta poate fi apăsat o singură dată, de fiecare jurat, pe durata unui sezon. Până în prezent s-au dat două Golden Buzzuri. Primul l-a încasat Ana Maria Pantaze, în prima ediție a emisiunii.

Alin Buruiană, tenorul numărul integral

Cele mai impresionante numere de la Românii au talent, sezonul 9

Juriul emisiunii

Andra și Andi Moisescu sunt de 9 ani jurați la Românii au talent. Mihai Petre a revenit de anul acesta, după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu care s-a dedicat altor proiecte. Al patrulea jural al emisiunii este Florin Călinescu.

De 9 ani pe primul loc

Emisiunea se difuzează de 9 ani la Pro TV și ocupă în fiecare sezon locul întâi în topul audiențelor. Cota de piață a emisiunii Românii au talent este de 60%. Imediat dupa episoadele de preselecții, încep semifinalele care se transmit LIVE. Urmând ca la final,să fie ales câștigătorul sezonul 9.