Connect with us

Știri

Ultima oră! Ce se întâmplă acum în curtea criminalului Dincă

Asăzi au loc noi percheziții în curtea criminalului Dincă. Anchetatorii fac curățenie și pregătesc terenul pentru a putea scana pământul mâine.

Anchetatorii pregătesc cu atenție curtea criminalului Dincă pentru ziua de mâine

Oamenii legii se folosesc de un excavator pentru a putea curăța cât de cât zona care arată dezastruos. Ei vor decide ulterior dacă până la urmă vor sparge sau nu gropile cimentate sau chiar pereții. Există voci care spun că ar putea fi victime zidite în pereți în casa lui Gheroghe Dincă.

”Parchetul va trebui să facă o colaborare cu laboratoare din străinătate. Se scot numai mizerii de aici. Pare destul de complicat. Vă spun sincer, miroase a cimitir aici. De undeva, din pereți. Asta e senzația mea. Ar fi bine măcar să vină să predea animalele: sunt găini, porumbei.

Nu știu dacă e vorba de altă victimă, dacă știam, nu vă spuneam, nu e momentul”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Curtea criminalului Dinco

Omul este de părere că în acest loc se ascund multe, însă probele sunt foarte greu de găsit pentru că în curtea criminalului Dincă este un haos total. Anchetatorii se chinuie să elibereze locul măcar parțial pentru a putea folosi scannerul performant pe care îl vor aduce mâine.

„În prima fază, se va intra cu o anumită aparatură pentru a radiografia solul, până la maxim 3 metri jumătate poate să vadă un astfel de aparat, e un aparat mic care se plimbă, scanează solul, poate scana și beton, dar e mai greu, mai ales dacă e mai dens, are o consistență foarte mare, se vede mai greu, un metru și puțin. După ce vom avea acest aparat, vom vedea unde și dl. procuror va decide unde se va săpa. Această aparatură va sosi în cursul zilei de mâine, nu se știe dacă vor intra în acțiune mâine sau poimâine”, a mai declarat avocatul Tonel Pop.

Citește și: Anunțul anchetatorilor despre probele ADN luate din casa lui Gheorghe Dincă. Ce s-a descoperit în locuința criminalului

Citește și: Ce i-ar fi zis mama Luizei Melencu fetei, înainte ca aceasta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă

Citește și: Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii din anchetă: „A început să aibă un regret. Am ajuns la concluzia că spune adevărul”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top