Connect with us
Val de cutremure în România. Două seisme în mai puţin de 4 ore

Știri

Un nou cutremur s-a produs în România, joi dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs joi dimineaţa în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău. Seismul a avut loc la ora locală 4:28, potrivit Institutului Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 141 de kilometri în apropierea următoarelor oraşe:

  • Nehoiu (18 kilometri),
  • Întorsura Buzăului (40 kilometri),
  • Covasna (36 kilometri),
  • Târgu Secuiesc (51 kilometri)
  • Vălenii de Munte (55 kilometri)

În luna decembrie, în România au avut loc 9 cutremure în zona seismică Vrancea cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,9 grade pe Richter.

În luna noiembrie au avut loc mai multe cutremure în România

În luna noiembrie s-au produs 16 seisme în zonele Vrancea şi Transilvaniei, magnitudinea acestora fiind situată între 2 şi 3,4 grade pe scara Richter.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie, în judeţul Buzău, la ora 17:08, şi a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter, seismul fiind resimţit şi la Bucureşti.

În 2016, în Vrancea, au avut loc două seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, şi celălalt pe 28 decembrie, la ora locală 1:20.

Citește și NOAPTEA MINȚII: O persoană publică din România, amenințată: „NE VEDEM LA METROU!”

Deputatul USR Cosette Chichirău a fost acuzat de reprezentantul ALDE în Parlamentul României, Steluța Cătăniciu, că a amenințat-o. Femeia i-a spus  că va avea soarta tinerei care a murit împinsă de o psihopată în fața unui tren de la metrou.

Steluța Cătăniciu a afirmat la Antena 3 că deputatul USR i-ar fi zis: „Ne vedem la metrou!”

Cosette Chichirău, USR: „E o minciună ce a zis doamna Cătăniciu. I-am zis domnului Nicolicea că într-adevăr merită să ajungă la pușcărie pentru ce a făcut azi în Parlament.

Habar n-aveți despre legile justiției. Bineînțelesc că îl puteți suna și pe domnul Pleșoianu, care ar fi fost martor.

4 persoane au votat schimbarea unui regulament care e în vigoare din 1994

În regulament se vorbește despre posibilitatea opoziției de a emite obiecții la legi.

Citește și Cine sunt cei implicaţi în rezolvarea crimei de la metrou. Decizia Ministerului de Interne

Echipa Brigăzii Transporturi Publice București implicată în găsirea femeii acuzate de omor după ce a împins o tânără pe linia de la metrou va fi recompensată. Ministrul de Interne, Carmen Dan a decis acest lucru pentru profesionalismul dovedit.

„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite felicitări polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au reușit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârșirea faptelor teribile din stațiile de metrou Costin Georgian și Dristor 1”, se arată într-un comunicat al MAI.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne le mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate.

Citește și IMAGINI ȘOCANTE! Momentul în care criminala își împinge victima în fața metroului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top