Connect with us
Boeing a remediat sistemele avioanelor 737 MAX

Știri

TAROM: Boeing 737 MAX 8 nu face parte din flota companiei noastre

Compania Națională TAROM operează o flotă de 25 de aeronave. Nu operăm, în prezent, modelul Boeing 737 MAX 8.

TAROM conștientizează nevoia stringentă de informații referitoare la siguranța aeronatuică, mai ales în contextul producerii tragediei ariene din Etiopia. Transmitem, cu acest prilej, un mesaj de siguranță totală tuturor pasagerilor noștri.

Ne bazăm pe faptul că transferul de încredere care se produce în momentul în care orice pasager urcă la bordul unei aeronave TAROM este și va rămâne intact, inclusiv în acest context care provoacă proliferarea multor speculații și incertitudini în spațiul public.

Compania TAROM este în permanență atentă la comunicările oficiale venite din partea autorităților și constructorilor de aeronave. Menținem un dialog constant cu toate păriție implicate în asigurarea siguranței zborurilor noastre.

Prin urmare, subliniem următoarele:

  • Directiva EASA de a suspenda  zborurile cu aparatele Boeing 737 MAX-8 și 9 nu afectează compania TAROM, pentru că nu operăm astfel de aeronave.
  • Aeronavele comandate de TAROM, tip 737 MAX 8, sunt programate de intre în construcție la finalul anului 2021. Nu dorim, sub nici o formă, să speculăm asupra unor aparate de zbor care încă nu există.
  • Așteptăm, cu interes, concluziile investigaților referitoare la tragedia din Etiopia.
  • Echipele tehnice TAROM și echipajele noastre garantează siguranța totală a zborurilor noastre.

Ne exprimăm regretul profund față de tragedia produsă în Etiopia. Este un eveniment devastator pentru întreaga lume, un eveniment care are ecouri puternice, în special în lumea aviației civile.

Redactor Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top