Connect with us
Donații haine. Unde poți dona îmbrăcămintea pe care n-o mai folosești

Utile

Donații haine. Unde poți dona îmbrăcămintea pe care n-o mai folosești

Donații haine. Pasiunea pentru o garderobă mare și generoasă este împărtășită în special de femei, dar nu numai. Mulți oameni cumpără tot ce este la modă, în funcție de sezon, sau pur și simplu profită de reduceri și duc acasă și articole pe care știu că nu le-ar purta.

Unde poți dona hainele pe care nu le mai porți

În zilele noastre se cumpără mult mai mult decât se consumă, și asta e valabil la o gamă largă de produse. Când vine vorba de haine, însă, cumpărăturile în exces pot deveni o adevărată problemă.  În felul acesta, încet dar sigur casa ți se umple de haine pe care nici nu apuci să le porți. Câți dintre voi nu aveți în dressing măcar un articol vestimentar care să aibă încă eticheta pe el? Ei bine, acesta este un semn al consumerismului și al cheltuielilor nechibzuite. Și totuși, ce să faci cu hainele pe care nu le mai porți?

Donează-le! Hainele pe care nu le mai porți, dar care sunt în stare bună, pot ajunge la cineva care le va purta cu mare drag, sau mai mult decât atât, cineva care chiar are nevoie de ele. Sunt multe persoane nevoiașe care s-ar putea să se bucure enorm pentru lucrurile care ție nu îți mai sunt de folos. Sunt grupuri de ajutor pe rețelele de socializare unde afla despre cazurile sociale din comunitatea în care trăiești.

Poți, de asemenea, să faci un pachet cu toate hainele pe care vrei să le dai, și să îl lași în fața locuinței în ziua în care vine mașina de gunoi. Lucrătorii de la salubritate vor ști că acolo sunt lucruri ce pot fi folosite și în niciun caz nu le vor considera deșeuri.

Dacă ai un pachet mai generos, desigur, în funcție de articolele vestimentare pe care nu le mai vrei, îl poți duce la un orfelinat sau la un centru de femei cu copii.

În cazul în care sunt haine pe care aceste categorii de persoane nu ar putea să le folosească, le poți scoate la vânzare și poți dona banii obținuți. Scapi de haine și faci și un bine celor mai puțin norocoși.

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Utile

To Top