Connect with us
Lidia, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a făcut o mărturisire cutremurătoare la un an de la moartea fostului președinte al PRM.

Vedete

Lidia, fata lui Vadim Tudor, marturisire cutremurătoare: „În cel mai recent vis, eram cu tata în mașină și…”

A trecut un an de la moartea lui Cornel Vadim Tudor, iar familia îi simte lipsa. Lidia, fata cea mare a fostului lider al Partidului România Mare, a făcut o mărturisire cutremurătoare.

Lidia spune că îl visează des pe tatăl său și a detaliat unul dintre aceste vise.

„Nu îi simt direct prezența. De fapt, am impresia că îl simt numai prin faptul că el este în visele noastre și am impresia că îl visez pe tata în fiecare noapte, doar că îmi aduc aminte numai unele dintre vise. Doar cele semnificative. Dar, repet, am impresia că în fiecare noapte tata îmi apare în vise. În rest, nu. Adică nu este nimic de genul ăsta paranormal în care să zic că îi simt prezența. În niciun caz. Tata, de obicei, când îmi apare în vis, îmi arată lucruri care o să se întâmple.

Citește și: Fiicele lui Vadim s-au trezit intr-o situatie neasteptata

De exemplu,  când l-am visat acum, de curând, și a spus că s-a întors pentru scurtă vreme să rezolve totul și după aceea se întoarce, s-a întâmplat chiar în perioada asta în care suntem plini de procese. Și în care avem o viața foarte zbuciumată si avem multe poveri pe umeri. Apoi a fost acel vis cu tricolorul la mormântul lui tata. De pildă, în cel mai recent vis, se făcea că eram cu tata în mașina lui, iar eu eram în spatele lui. Și el voia să mergem acasă. Și eu i-am spus că o să vadă lumea că el trăiește. Iar el zicea că le va spune că a venit mai devreme ca să rezolve lucrurile și apoi pleacă înapoi”, a pus fata lui Vadim Tudor pentru ziarulring.ro.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2016, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top