Connect with us
A apărut melodia „Ce proastă e Olvia Steer” dupa ce a apărut la Vorbește lumea

Vedete

Olivia Steer, declarație controversată despre copiii care au murit de rujeolă: „Fie e vorba de o infecție intraspitalicească, fie de malpraxis”

Olivia Steer, cunoscută pentru poziția tranșată împotriva vaccinării copiilor, a făcut o declarație controversată despre cei 21 de copiii care au murit din cauza rujeolei.

În cadrul unei emisiuni TV, acesta a vorbit despre vaccinurile la copii, în contextul în care Parlamentul are în lucru un proiect de lege prin care se dorește ca părinții care refuză să îi vaccineze pe micuți, să fie acuzați de rele tratamente.

Olivia Steer a declarat că este împotriva vaccinării, deoarece tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz.

„Din principiu. Pentru că am terminat Dreptul și știu care sunt legile, care sunt drepturile mele. Tot ceea ce face Ministerul Sănătății, că ne tot amenință cu această lege a obligativității vaccinării, este un abuz. Tot ce face Ministerul Sănătății este un abuz.

Citește și: Raed Arafat, apel la vaccinare: „Statul Român nu conspiră împotriva Românilor și a copiilor lor!”

Să oblige pe cineva să se vaccineze sau să recurgă la orice procedură medicală împotriva voinței lui sau împotriva voinței părinților, dacă vorbim despre un minor, este neconstituțional”, a declarat fosta prezentatoare TV, potrivit stirilekanald.ro.

Olivia Steer: „A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă?”

Despre cazurile celor 21 de copii nevaccinați, care au murit până acum din cauza rujeolei, Olivia Steer a spus că nu crede că aceasta a fost adevărata cauză a deceselor.

„Acestea sunt doar niște declarații politice. A văzut cineva vreo dovadă că acești copii au murit într-adevăr de rujeolă? Avem buletine de la medicină legală? Nu am văzut și nu au fost oferite niciodată publicului aceste dovezi. Am văzut doar că acești copii au murit în spital, așa că eu, care știu care e situația spitalelor din România, sunt foarte suspicioasă cu privire la aceasta declarație.

Citește și: Minodora, episod dramatic din viața copilului ei. A avut reacții adverse la vaccin

Cred că fie e vorba de o infecție intraspitalicească sau de malpraxis. Dacă un copil este într-o mașină, pe stradă, are rujeolă și moare în accident de circulație, Ministerul Sănătății va spune că a murit din cauza pojarului pentru că avea virusul.

Mi-am vaccinat copiii până la un moment dat, când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi. Care este motivul pentru care aș accepta ca băieții mei să fie vaccinați cu substanțe extrem de toxice?”, a explicat Olivia Steer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top