Connect with us
Nepotul Mariei Ghiorghiu a murit. Cum s-a produs accidentul

Știri

Nepotul Mariei Ghiorghiu a murit. Cum s-a produs accidentul

Maria Ghiorghiu este în doliu. Femeia care susține că a prezis incendiul de la Colectiv a anunțat pe contul său de socializare că nepotul ei a încetat din viață.

„CONDOLEANȚE din toată inima pentru fratele meu Costică și soția lui, Niculina Mihalcea, acum în aceste clipe grele, când și-au pierdut băiatul, pe Costel în floarea vârstei într-un accident de mașină. DUMNEZEU să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Maria Ghiorghiu îndurerată de pierderea suferită.

Costelus, cum îi spuneau apropiații, bărbatului de 37 de ani, locuia în Cristesti, acolo de unde este originară și Maria Ghiorghiu.

Nepotul clarvăzătoarei a murit la scurt timp după ce, duminică seară a fost victima unui accident rutier. Conform informațiilor furnizate de poliția ieșeană, care investighează cum s-a produs cu exactitate accidentul, bărbatul se află întins pe marginea carosabilului când a fost lovit de o mașină, scrie wowbiz.ro.

Șoferul automobilului, un cetățean din Republica Moldova, a spus că l-a văzut târziu pe bărbat și l-a lovit cu partea dreaptă a mașinii.

Tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Pașcani însă o zi mai târziu a murit din cauza loviturilor din zonă capului.

La scurt timp după ce au văzut postarea îndrăgitei clarvăzătoare, fanii i-au lăsat mesaje de condoleanțe.

“Sincere condoleante, Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine aceasta incercare!!!”, “Dumnezeu sa-l ierte. Parintilor, putere sa treaca peste acest necaz”, “ Condoleante familiei indurerate” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziuni despre iarnă: „Nămeți de doi metri înălțime!”

Citește și: Profeția Babei Vanga pentru 2018. Ce se întâmplă în anul centenarului României!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top