Connect with us
iustin pârvu

Știri

Cu 5 zile înainte de a-și da duhul, părintele Iustin Pârvu a prezis ASTA: „Mai sunt 12 luni și…

Monahia Fotini, una dintre măicuțele care au avut grijă de Părintele Iustin Pârvu înainte ca acesta să moară, a dezvăluit ultima profeție a marelui duhovnic român.

Monahia Fotini s-a îngrijit de părintele Iustin în perioada în care starea acestuia devenise critică. Maica a relatat în revista „Atitudini”, publicație a Mănăstirii Petru Vodă, ultimele vorbe ale acestuia, înainte de a-și da duhul.

„Cu 5 zile înainte de a-și da duhul, a fost ceva mai bine, parcă își revenea și prinsese ceva putere. În această ultimă perioadă toți ucenicii mai apropiați au luat un ultim cuvânt de învățătură de la părintele, un ultim sfat”.

Măicuta a spus că l-a întrebat o problemă care o frămanta demult, o întrebare pe care până atunci s-a ferit să i-o pună în mod tranșant de teama posibilelor reacții dure.

„Părinte, ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică și este necesară o intervenție chirurgicală, pentru că altfel ar muri?”, a întrebat măicuta.

Părintele i-a răspuns cu un ton foarte grav, ridicând din mâini în semn de protest.

„Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie.

Dar fiecare să facă după conștiință și puterea lui. Cât puteți luptați împotriva lor cu toată forța și unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul.

E vorba însă că mai sunt 12 luni, 12 luni de libertate și vine urgie”, a spus părintele Iustin Pârvu.

Te-ar putea interesa și: Profețiile cumplite de la Iustin Parvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca

Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca sunt printre cei mai apreciați duhovnici care au trăit vreodată în România. De numele lor sunt legate fapte miraculoase, dar și unele profeții care dau fiori.

Cei care le-au fost aproape le-au făcut publice profețiile.

În toate se poate observa un punct comun și anume că lipsa de credință va deveni din ce în ce mai prezentă.

Mai mult decât atât, duhovnicii vorbesc de vremuri foarte grele și de o soartă cruntă pentru lume și țara noastră.

Vom vedea în continuare care sunt profețiile lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca.

Profeția lui Iustin Pârvu

O măicuță de la Mănăstirea Paltin din Neamț a dezvăluit că, pe patul de moarte, părintele Iustin Pârvu a făcut o profeție tulburătoare.

“Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie.

Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei.

Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem.

Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor”, spunea Pârvu.

Un alt monah vizionar, părintele Ilarion Argatu a avut o profeție în care vorbește despre faptul că răutatea în lume va deveni de nesuportat și că nu se mai pune preț pe Dumnezeu sau conștiință, ci doar pe bani.

“Vin vremuri grele pentru că s-a împuţinat credinţa. Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni.

Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Credincioşii vor rătăci, că nu vor mai găsi nici păstorul şi nici calea. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi.

Nu va mai avea milă şi grijă de sufletele credincioşilor nimeni. Totul se va reduce la o simplă afacere.

Nu vor mai pune preţ pe mântuire, credinţă, frică de Dumnezeu, datorie, obligaţie, răspundere şi conştiinţă ci pe bani. Se vor vinde unii pe alţii. Răutatea în lume va fi de nesuportat”, suna previziunea sumbră a lui Ilarion Argatu.

Profeția lui Arsenie Boca

Poate cel mai renumit părinte la ora actuală, Arsenie Boca a avut mai multe revelații de-a lungul vieții sale . Se vorbește despre mai multe profeții adevărite ale celui considerat Sfântul Ardealului.

O profeție a părintelui vorbește despre un dezastru care se va întâmpla în România

“Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii.

Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.

Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce.

Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a proorocit Arsenie Boca.

2 Comments

2 Comments

  1. Coca

    2020-04-16T19:22:52+03:00 at 19:22

    Nu am Facebook account comentez aici.
    Referitor la ce spune parintele roman din Spania. Mesajul este scris in termeni eleganti pentru acest vinzator de neam si tara, slujbas devotat pina la singe celui negru, parvenit, inbuibat din osteneala poporului roman, majoritar ortox, si de care isi bate joc fara pic de rusine.
    Mare greseala sa aduci un satanist in fruntea unei tari, indiferent care tara este.
    Acest masonel este in concediu prelungit pina la 4 ani, bogat putred, insesnitive la tot ce inseamna roman, romaneste, ortodox, ortodoxie etc.
    Este si incult. daca avea cunostinte religioase ar fi inteles ca nu este doar sarbatoare pascala.
    Este Invierea Domnului nostru Iisus, mort si rastignit pentru rascumpararea pacatelor noastre.
    Paste Linistit!

  2. Coca

    2020-04-16T19:16:48+03:00 at 19:16

    Multumim celor din presa scrisa ca publicati articole despre ce inseamna Divinitate.
    Voi sinteti OAMENI. Restul sint umplutura…
    Este adevarat ca multi au pierdut credinta stramoseasca si au trecut in slujba celui negru.
    Este grav pentru ca de aici vin pedepsele de la Dumnezeu.
    Intoarcerea la credinta este salvarea omenirii de la dezastre de orice fel.
    Slavit sa fie Dumnezeu in veci . Amin
    Preasfinta Maica si Fecioara ajuta ne mijlocind la Fiul Tau pentru linistea noastra. Amin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top