Connect with us

Știri

Povestea Mihaelei Borcea: Cum a fost la un pas de moarte si ce spune despre divortul de Cristi

Scandalul legat de sarcina Valentinei Pelinel, in care este implicat si Cristi Borcea,  a generat un val de discutii in ultima perioada, in spatiul public. Dincolo de schimburile de replici dintre Alina si Valentina, un alt personaj din trecutul fostului actionar dinamovist a aparut in atentia presei.

Este vorba de Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi, cea care pana acum s-a ferit sa faca declaratii cu privire la acest subiect. Mai mult decat atat, Mihaela i-a fost aproape fostului sau sot si chiar l-a vizitat in Arestul Politiei Capitalei.

„Am fost casatorita 23 de ani cu Cristi si am trei copii cu el. Scandalul cu Valentina Pelinel ii afecteaza mult pe cei mici. Cristi are probleme de sanatate, a plecat din spital pe semnatura. Nu e cel mai rau om din lume”, a precizat Mihaela Borcea cu lacrimi in ochi, dupa vizita.

CITESTE SI: L-a vizitat pe Cristi Borcea in urma cu cateva minute si a iesit de la el cu ochii in lacrimi

CITESTE SI: Valentina Pelinel, despre sarcina: „Imi pare rau ca nu….”

Mihaela a trecut insa, in urma cu cativa ani, printr-o adevarat drama. Ea a fost intoxicata cu mercur si a fost la un aproape sa isi piarda viata.

Intr-un interviu acordat dupa divortul de Cristian Borcea, aceasta a afirmat ca a fost la un pas de moarte de cateva ori. Totodata, ea a mai spus ca facut 10 ani tratamente pentru a ramane insarcinata.

„De cateva ori am fost la un pas de moarte. Va ramane mereu in mintea mea o intamplare care nu are cum sa se stearga. Nici nu stiam ca sunt insarcinata, trecusem printr-o interventie chirurgicala abdominala, din cauza unui tratament gresit. Gemenii erau in stadiul de celule. Atunci am avut un moment de revelatie: am simtit ca mor. Mi-am dat seama ca cel mai de pret lucru al nostru e sa ramanem sanatosi. Bani, valori, bijuterii, nu au niciun fel de importanta.

CITESTE SI: VALENTINA PELINEL, in rochie de mireasa la un eveniment la care vor fi Mihaela si Alina Borcea!

Am facut ascita. In cateva ore, abdomenul meu s-a umflat de nivelul unei sarcini de noua luni. Mi s-au blocat organele, nu mancam nimic , varsam, nu dormeam. A durat cam patru nopti. Starea mi s-a deteriorat foarte mult. Fata mea capatase culaorea palida. Stiu ca acolo sus cineva ma iubeste, am simtit asta si sunt inca vie.

Sunt o femeie puternica si imi place sa gandesc pozitiv. Mi-am dorit mult sa ma insanatosesc. Am facut tratamente hormonale 10 ani pentru a pastra o sarcina”, a spus Mihaela Borcea, intr-un interviu pentru Acasa TV.

Despartirea dintre Cristi si Mihaela a fost facuta intr-un mod civilizat: cei doi au mers la divort tinandu-se de mana, iar Mihaela spune ca respectul conteaza cel mai mult intre doi oameni care se despart.

„Respectul conteaza cel mai mult intre doi oameni care se despart. Cu cat te respecti pe tine cu atat esti respectat”, a spus Mihaela. Ea a precizat ca au deranjat-o articolele din presa de scandal despre divort, intrucat nu a vrut ca acest lucru sa ii afecteze pe copii.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top