Connect with us
Filmul "Criminal" ii are in distributie pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones si Gal Gadot si duce suspansul la cote maxime.

Știri

RECENZIE. „Criminal”, cu Kevin Costner si Ryan Reynolds

Cu o distributie impresionanta, care ii aduce impreuna pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones si Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime, din 15 aprilie, in cinematografele din toata tara.

Cu o distributie impresionanta, care ii aduce impreuna pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones si Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime, din 15 aprilie, in cinematografele din toata tara.

Despre provocarile acceptate odata cu rolul sau din ,,Criminal” Kevin Costner declara: „Sunt mereu atras de proiecte care au mai multe nivele, iar aceasta poveste este exact asa. „Criminal” este un film de actiune, care m-a facut sa reflect mult la complexitatea personajului meu, la toata starea de confuzie si de agitatie pe care o resimte Jerico atunci cand ajunge sa accepte experienta pe care o traieste”, a fost de parere actorul.

In fata unei amenintari teroriste fara precedent si dupa pierderea singurului agent care putea salva misiunea, CIA ia masuri extreme si apeleaza la cunostintele unui genetician. Astfel, constiinta si memoria agentului Bill Pope (Ryan Reynolds) sunt implantate in creierul unui condamnat la moarte extrem de periculos cu scopul de a duce la bun sfarsit misiunea.

Citeste si: Gods of Egypt – Zeii Egiptului. Trei motive pentru care sa vezi acest film

Operatiunea experimentala este un succes, iar siguranta nationala ajunge in mainile criminalului Jericho (Kevin Costner), tulburat acum de amintirile si sentimentele lui Bill.

„Criminal” este varianta proaspata si provocatoare a unui film de spionaj care ne introduce in lumea secreta a memoriei si a identitatii, totul desfasurandu-se intr-o cursa feroce contracronometru.

Regizorul Ariel Vromen – cel care a realizat si filmul politist „The Iceman” – a vazut in „Criminal o poveste plina de actiune ce poate da nastere unui hibrid: combinatia dintre elementele unei lupte psihologice si ale unui SF uimitor cu jocul de-a soarecele si pisica al unui film de spionaj.

Conceptul futurist dar bazat pe stiinta care sta la baza „Criminal” a fost inventat de echipa de scenaristi formata din Douglas Cook si David Weisberg, cei care ai scris thrillerul evadarii din „The Rock” – „Fortareata”, printre altele.

O productie Summit Entertainment si Milennium Films, „Criminal” are premiera pe marile ecrane din tara din 15 aprilie. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top